Porsuk'ta kahreden görüntü! Vatandaş çabaladı ama...

Porsuk'ta kahreden görüntü! Vatandaş çabaladı ama...

Eskişehir'de dün yaşanan ve 2 çocuğun hayatını kaybettiği boğulma olayının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, hayatını kaybeden çocuklardan birisinin kurtarılmak için buzdan tutunarak yardım beklediği görülüyor. Güvenlik görevlisi olduğu tahmin edilen birisinin de canı pahasına çocuğu kurtarmaya çalıştığı ancak çabasının yeterli olmadığı görülüyor. Talihsiz çocuk sulara kapılıyor...

Eskişehir Porsuk Çayı’nın Kentpark kısmında yaşanan boğulma olayında Batuhan Gürdoğan (13) ve Ali Cantürk (13) hayatını kaybetmişti. İddialara göre, buz tutan çaydan bisiklet ile karşıdan karşıya geçmek isteyen iki arkadaş, buzun kırılması sonucu suya düşmüşlerdi.

17-01/16/porsuk.jpg

Ali Cantürk (solda) ile arkadaşı Batuhan Güldoğan (sağda) buzların kırılması üzerine Porsuk çayında can verdiler…

Çocuklardan birisi direkt olarak suya batarken, arkadaşı ise son anda buz parçasından tutunuyor.

VATANDAŞ CANI PAHASINA ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYOR AMA…

Olay sonrası amatör kamera tarafından çekilen görüntülerde, Kentpark’ta çalıştığı öne sürülen bir vatandaşın, suda yardım bekleyen çocuk için seferber olduğu görülüyor. Bir süre sonra can simidi çocuğun bulunduğu yere atılırken, soğuğun etkisiyle gücü azalan çocuk, suya yavaş yavaş batıyor.

17-01/16/suk2.jpg

Batuhan’dan geriye bu fotoğrafları kaldı…

Öte yandan, kamera görüntüsünün ardından olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilirken, 3 dalgıcın çalışmaları sonrası çocukların cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

ESKİŞEHİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN