PTT Kargo cumartesi pazar çalışıyor mu? İşte hafta sonu çalışma saatleri...

PTT Kargo cumartesi pazar çalışıyor mu? İşte hafta sonu çalışma saatleri...

PTT Kargo, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu günlerinde dağıtım ya da kargo alımı yapmıyor fakat cumartesi günleri dağıtım merkezleri 08.30-17.30 saatlerinde açıktır. Kargosu dağıtım merkezinde olan vatandaşlar, dağıtım merkezlerine giderek kargolarını teslim alabilir. İşte, PTT Kargo çalışma saatleri...

Hafta sonu kargo bekleyen veya göndermek isteyen vatandaşlar için PTT Kargo mesai saatleri merak konusu oldu. Koronavirüs (kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler neticesinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarıyla birçok iş yerinin çalışma saatlerinde değişikliğe gidildi.

PTT KARGO CUMARTESİ PAZAR AÇIK MI?

PTT'nin kargo hizmeti, cumartesi ve pazar günü dağıtım veya ürün alma işlemi yapmıyor. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu günlerinde PTT Kargo çalışmıyor.

Fakat PTT Kargo'nun dağıtım merkezleri cumartesi günleri saat 08.30-17.30 saatleri arasında hizmete açık. Kargosu dağıtım merkezine ulaşan vatandaşlar, dilerlerse cumartesi günü dağıtım merkezlerine giderek kargolarını teslim alabilir ancak kargo veremezler. PTT Kargo pazar günü ise tamamen kapalıdır.

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), hafta içi her gün 08.30-12.30 ile 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hafta sonu ise cumartesi günü sadece dağıtım merkezleri 08.30-17.30 açık olur fakat kargo dağıtımı ya da kargo teslimi yapılmaz. Pazar günü ise tüm PTT kapalıdır.

EN YAKIN PTT ŞUBESİ NEREDE?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN