Akif Beki: Bildiri meğer darbe değilmiş | Reşitpaşa Yokuşu

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin nabzını KARAR TV'nin 'nefes açan, zinde tutan' programı Reşitpaşa Yokuşu tutuyor. Gözaltına alınan amirallerin serbest bırakılmasını değerlendiren Akif Beki, "Serbest kaldıklarına göre meğer bildiri darbe değilmiş" ifadelerini kullandı.

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin öne çıkan haberlerini Reşitpaşa Yokuşu'nda konuşuyor.

Montrö bildirisi sonrası gözaltına amirallerin hakkında konuşan Akif Beki, "Amiraller serbest kaldı. Meğerki amiraller bildirisi darbe değilmiş. Casus olarak tutukladıkları bıraktılar. Gerçek casus olsa bırakılır mı? Darbe paranoyası sürekli kaşınıyor". diye konuştu.

Müzisyen Erkan Oğur’un Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın ‘Hiç Oldum’ şarkısına yardım ederek düzenlemesine gelen tepkileri değerlendiren Akif Beki, İktidarla dayanışma içinde olmayan sanatçılar zor durumda. İhtiyaç nedeniyle Erkan Oğur yalpalamış olabilir.  Zorluklar içinde kalması Erkan Oğur'u eleştiriden kurtarır mı? Bence kurtarmaz." dedi. 

"BIRAK DA BİR İKİ KARPUZU DA BAŞKASI TAŞISIN"

Beki, İbrahim Kalın'a yönelik, "Kitap yazıyor, saz çalıyor, yazı yazıyor ama bunları yaparken tam zamanlı bir işin var. Bırak da bazı sazı başkası çalsın. Bırak da bir iki karpuzu da başkası taşısın." sözlerine yer verdi.

Kalın'ın klip çekmesini değinen Yıldıray Oğur, "Bazı insanlar sanki ülkenin şartları böyle değilmiş her şey iyiymiş gibi eğlenmeleri bazı kişilerin gözüne batıyor." dedi.

"HANİ SOĞAN SATICILARI ÇETEYDİ"

İktidarın üreticinin elinde kalan patates soğanı tören yaparak dağıtmasını eleştiren Beki şunları kaydetti: 

"Geçen sene patates soğan çetesi ekonomimize saldırı düzenliyordu. Terör örgütü olmakla suçlanacaklardı. Şimdi ellerinde çok soğan kaldı. Alıp dağıtalım garip gurebaya diyorlar. Törenle dağılıyor şimdi. İktidar medyası çiftçi, soğancı çok sevindi diye haberler yapıyor. Yav hani bunlar çeteydi, lobiydi ekonomimize saldırıyorlardı. Niye sevindiriyoruz ki."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN