AK Parti Kongresi'nde konuşulacak bir şey yok | Reşitpaşa Yokuşu

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin nabzını KARAR TV'nin 'nefes açan, zinde tutan' programı Reşitpaşa Yokuşu'da tutuyor. Yıldıray Oğur, Erdoğan'ın sadece tabanda değil, tavanda da erime gördüğü için MKYK'daki koltuk sayısını 75'e çıkardığını söyledi.

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin öne çıkan haberlerini Reşitpaşa Yokuşu'nda konuştu. Programda AK Parti 7. Olağan Kongresi masaya yatırıldı

'BERAT BEY DIŞINDA KONGREDE KONUŞACAK BİR ŞEY YOK'

AK Parti Kongresini değerlendiren Akif Beki ise "Herkes Berat Albayrak'ın ne olacağını merak ediyordu. Kongreye katılmadı. Sadık Albayrak'ın protokoldeki yeri göze batıyordu. Berat Bey dışındaki kongrede konuşacak bir şey yok. Anlam verecek konu bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

AYASOFYA İMAMI'NIN PAYLAŞIMLARI

Ayasofya İmamı Mehmet Boynukalın'ın ayetli paylaşımlarına değine Akif Beki şöyle konuştu: Ayasofya İmamı milleti sabırlı olmaya çağırıyor. 'Hocanın konuşma hakkı yok mu?' diyorlar. Sen camide konuşursan, askerde kışlada konuşur, öğretmen okulda konuşur. Sen partizanlık yapınca camiyi siyasete alet ediyorsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN