Rize'de yine sağanak yine heyelan!

Rize'de yine sağanak yine heyelan!

Meteorolojinin Rize ve Artvin için yaptığı uyarının ardından Rize'de şiddetli sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle Çayeli’nde cadde ve sokaklar göle döndü, bir ev ise heyelan sonucu hasar gördü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Rize ve Artvin için yaptığı uyarı sonrası, sabah saatlerinde şiddetli sağanak etkili oldu.

Rize'nin Çayeli ilçesinde sağanak nedeniyle cadde ve sokalar göle döndü, bazı iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

screenshot-5.jpg

Çayeli Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklarda oluşan su birikintilerine müdahale etti.

screenshot-4.jpg

EV TOPRAK VE BALÇIKLA DOLDU

Yalı Mahallesi’nde meydana gelen heyelanda, Ekrem Taşcı'ya ait ev toprak ve balçıkla doldu. Ölü ve yaralının olmadığı heyelanda, evde hasar oluştu.

screenshot-6.jpg

‘UCUZ ATLATILMIŞ BİR HEYELAN OLDU’

Çayeli Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, heyelanın yaşandığı mahallede incelemelerde bulundu. Çiftçi, "Ucuz atlatılmış bir heyelan oldu. Hane halkından kimsenin burnu bile kanamadı. Bu bizler için sevindirici durum oldu" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN