Rusya Başbakan Yardımcısı Borisov: Erdoğan'a Su-57 ve Su-35 uçaklarını göstereceğiz

Rusya Başbakan Yardımcısı Borisov: Erdoğan'a Su-57 ve Su-35 uçaklarını göstereceğiz

Rus Başbakan Yardımcısı Borisov, bugün Putin ile görüşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Su-57 ve Su-35 uçaklarını göstereceklerini açıkladı.

Rus Başbakan Yardımcısı Borisov'a, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Moskova'nın hemen dışında yer alan Jukovskiy şehrinde düzenlenecek MAKS-2019'a katılacak olan Türk lider Erdoğan'a hangi uçakların tanıtımının yapılacağı soruldu.
Borisov söz konusu sorular karşısında, "Erdoğan'a hem Su-57 hem Su-35'i göstereceğiz" dedi.

"BİRAZ BEKLEYİN"

Rus Başbakan Yardımcısı bahsedilen uçaklardan birinin Türkiye'ye sevk edilme ihtimaline ilişkin soruya ise, "(Türkiye uçakların) satışlarının yapılıp yapılmayacağı ihtimali gösterime bağlı olacak, birazcık bekleyin" cevabını verdi.

Su-57, Rusya'nın, radar sistemlerinden gizlenebilen ve tüm özellikleri henüz açıklanmamış olan beşinci nesil savaş uçağı. Söz konusu uçakların seri üretimine yeni geçildi. Su-35 ise dördüncü nesil savaş uçakları grubunda yer alıyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN