Rusya'da bir kişi sokağa çıkma yasağını ihlal eden 5 kişiyi öldürdü

Rusya'da bir kişi sokağa çıkma yasağını ihlal eden 5 kişiyi öldürdü

Rusya'da bir kişi sokağa çıkma yasağını ihlal eden 5 kişiye av tüfeği ile ateş açarak öldürdü.

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında bir köyde bir kişi yeni tip Koronavirüs'ten (Covid-19) dolayı sokağa çıkma yasağını ihlal eden beş kişiye av tüfeğiyle ateş açarak öldürdü.

Euronews'in haberine göre, güvenlik güçlerinin TASS haber ajansına yaptığı açıklamaya göre olay başkentin 200 kilometre güney doğusunda yaşandı.

TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Saldırgan önce gürültü yaptığı iddia ettiği gruptan dağılmalarını istedi. Fakat grubun bu isteği reddetmesi üzerine tartışma yaşandı. Saldırgan evindeki av tüfeğini çıkararak grubun üzerine ateş açtı.

Geçen cumartesi yaşanan olayda aralarında bir kadının da bulunduğu beş kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan gözaltına alınarak tutuklandı. Zanlının evinde yapılan aramada bulunan av tüfeğine el konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN