Rüyada domates görmenin tabiri | Rüyada domates görmek iyiye mi kötüye mi işarettir?

Rüyada domates görmenin tabiri | Rüyada domates görmek iyiye mi kötüye mi işarettir?

Rüyada domates görmek, rüya sahibinin müjdeli haberler alacağına işaret eder. Genellikle hayırlı olarak yorumlanan bu rüya, bazı rüya tabirlerinde ise olumsuz anlamlar taşır. Haberimizde çeşitli anlamlara sahip olan rüyada domates görmekle alakalı yorumları bulabilirsiniz…

 

Rüyada domates görmek, rüya sahibinin hayırlı haberler alacağına işaret eder. Rüyada domates almak, pişmiş domates görmek, domates toplamak farklı anlamlara işaret eder. Pek çok anlama sahip olan rüyada domates görmekle alakalı en anlaşılır rüya tabirleri karar.com’da…

RÜYADA DOMATES GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada domates görmek, güzel ve olumlu gelişmelerin habercisi niteliğindedir. Rüya sahibinin çok mutlu olacağı haberler alacağına işaret eder. Kişinin karşısına beklenmedik anda çıkacak kısmetler olarak yorumlanır. Bununla birlikte, kimi rüya tabirlerinde rüyada domates görmek sıkıntılı durumların yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi bazı zorluklar yaşayacak demektir.

Mevsiminde görülen domates, kazancın bollaşacağı, kişinin hayatında bolluk ve bereketin hâkim olacağı şeklinde yorumlanırken, rüyadaki domatesin tadı ekşi ise, hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz.

DOMATES ALMAK

Rüyada domates almak ve toplamak aynı anlamlara sahiptir. Rüyada domates aldığını gören kişinin uzun zamandır hayalini kurduğu bir şeyin, beklenmedik bir anda gerçekleşeceğine ve bu durumdan çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder. Bu rüya, kısmetin açılacağı ve işlerin yoluna gireceği şeklinde yorumlanır. Hasta olan sağlığa kavuşur, bekâr kişi evlenir, çocuk sahibi olmak isteyen kişinin evladı olur.

19-11/07/domates.jpg

PİŞMİŞ DOMATES GÖRMEK

Rüyada pişmiş veya çiğ domates görmek, helal yollardan elde edilememiş, kolay şeklide elde edilen kumar veya dolandırıcılık kaynaklı haram paraya işaret eder. Bazı rüya tabirlerinde ise, pişmiş domates görmek, sabrı ve ahlakıyla tanınan ve toplum tarafından takdir edilen bir erkek olarak yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, kişinin birikim yapacağı anlamını da taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YEŞİL DOMATES GÖRMEK

Rüyada yeşil domates görmek, maddi yöndeki gelişmeler olarak yorumlanır. Domatesin tadı ekşi ise, hayırlı olarak yorumlanmaz. Bazı yorumlarda yeşil domates toplayan kişinin işleyeceği bir hayır iş sonucunda manevi anlamda derecesinin yükseleceği ve büyük sevap kazanacağı anlamlarını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN