1 çay kaşığı ile gelen mucize! Prof. Dr. Erdem Yeşilada kimsenin bilmediği sırrı açıkladı: Ağzınıza bir çay kaşığı atın...

1 çay kaşığı ile gelen mucize! Prof. Dr. Erdem Yeşilada kimsenin bilmediği sırrı açıkladı: Ağzınıza bir çay kaşığı atın...

Son dönemlerde artan iltihaplı bağırsak hastalığının ne olduğu ve tedavisinin nasıl olduğu merak konusu oldu. Kronik bir rahatsızlık olan bu durum vücudu yıpratıyor ve iltihabın tüm vücutta yayılmasına neden oluyor. Bu hastalıkta ilaç tedavisi oldukça sakıncalıdır. Çünkü ilaçların çok ciddi derecede yan etkileri olabiliyor. Prof. Dr. Erdem Yeşilada'nın tedavilerde kullandığı doğal sırrını sizler için araştırdık. 1 çay kaşığı ile tüm iltihaptan kurtulacaksınız. İşte mucizeler yaratan o bitki...

Sağlıklı beslenme ile çoğu hastalıklardan korunacağınızı biliyor muydunuz? Çoğu kişi hasta olduğu zaman direkt olarak ilaç tedavisine yönelir ancak bu çok risklidir. İlaçlar vücudu iyileştirir ancak yan etkileri oldukça fazladır. Özellikle iltihaplı bağırsak hastalığı tüm vücudu etkisi altına alır ve yıpratır. Kronik rahatsızlıklardan olan bu durumdan kurtulmanın yolu ise bu bitkiden geçiyor. Prof. Dr. Erdem Yeşilada tarafından önerilen bu bitki ile vücutta bulunan tüm iltihabı dışarı atacaksınız. Hem iyileşeceksiniz hem de bağışıklık sisteminiz güçlenecek. 1 çay kaşığı tüketin ve etkisini anında görün. İşte vücuttan iltihabı söküp atan o mucizevi bitki...

BUNLARI YAPARAK KENDİNİZİ ZEHİRLEMEYİN

Hastalığa yakalandığımızda vücut yıpranır ve güçsüz hale gelir. Bu tarz durumlarda vücutta iltihap oluşumu meydana gelir. Ancak sizi uyarılım ilaç yöntemine hemen başvurmayın. İlaçlar evet sizi iyileştirir ancak etkileri uzun süre devam eder. Farkında olmadan kendinizi zehirlemeyin. Bizde sizler için vücutta oluşan iltihabı söküp atan ve bağışıklık sistemini güçlendiren özel bir bitkiden bahsedeceğiz. Erdem Yeşilada'nın özel sırrı olan bu bitki ile ne hasta olacaksınız ne de yorgun.

BİR ÇAY KAŞIĞI İLE TÜM AĞRILARDAN KURTULUN

Yukarıda size bahsettiğimiz o mucizevi bitki turp tohumu. Taşıdığı kükürtlü glikozitler ile insan sağlığı açısından değerli bir sebze. Bitkinin tohumları ise Uzakdoğu tababetinde (Çin ve Kore tıbbı) çeşitli kronik mide ve bağırsak sorunlarının tedavisinde kullanılıyor; sindirim yetersizliği, ishal, sindirim sistemi iltihabı, karın bölgesi ve özellikle midenin üst epigastrik kısmındaki ağrılar. Ayrıca Hindistan’da adet dönemi ağrılarında da yararlı olduğu bildiriliyor. Yapmanız tek gereken şey bir çay kaşığı turp tohumunu su yardımı ile ıslatarak tüketmek. Vücutta oluşan tüm iltihaplanmadan kurtulacaksınız.

kmgfgfgf-2022-12-08t100032-609.jpg

TURP TOHUMUNUN FAYDALARI NELER?

  • Turp tohumu kanser hücrelerinin oluşumunu engelleyerek kanser olmayı engelleyen bir tohumdur.
  • İçerdiği lif zenginliği sayesinde sindirim sistemini düzenlemektir. Kabızlığı önlediği gibi ishal durumlarına da engel olmaktadır. Bağırsak içerisindeki yararlı mikroorganizmaların korunmasını sağlamaktadır.
  • Turp tohumunda bulunan fosfor ve magnezyum sayesinde kemik rahatsızlıklarına karşı kullanılmaktadır. Kemik sağlığını korumaktadır.
  • Kalp sağlığına yardımcı kalp rahatsızlıklarını önleyici özelliktedir.
  • Cilt bakımında faydalıdır.
  • Böbrek rahatsızlıklarında kullanılmaktadır. Böbrek taşı ve idrar yolundaki taşların düşmesine yardımcı olmakla beraber taş oluşumunu da engellemektedir.
  • Karaciğer rahatsızlıklarına engel olan bileşenler içeren turp tohumu karaciğerin enzimlerini uyararak düzenli çalışmasını sağlamaktadır.
  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesi sağlamaktadır.

kmgfgffg-19.jpg

İLTİHAPLI BAĞIRSAK HASTALIĞI NEDİR?

İltihabi bağırsak hastalıklarının nedeni kesin olarak bilinemeyen, bağışıklık sisteminde sorunlar, kalıtımsal nedenler ve çevresel faktörler ile oluştuğu düşünülen crohn hastalığı ile ülseratif kolit hastalıklarını tanımlamak için kullanılıyor. Bu hastalık grubu aynı zamanda “inflamatuvar bağırsak hastalığı” (İBH) olarak da biliniyor.

kmgfgf-92.jpg

BELİRTİLERİ NELER?

İltihaplı bağırsak hastaları arasında yer alan ülseratif kolit hastalığının belirtileri arasında daha çok dışkılamanın artması, karın ağrısı, ateş, bağırsak delinmesi ve kanlı dışkılama gibi belirtiler vermektedir. Crohn hastalığı ise kilo kaybı, tıkanıklık, emilim bozuklukları, şiddetli bulantı, kusma, yüksek ateş yine ülseratife kolite benzer şekilde karın ağrısı, kanlı dışkılama ve çok dışkılama gibi belirtiler de verebilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN