Bakan Koca duyurdu! Gazzeli üç çocuk Ankara'da

Bakan Koca duyurdu! Gazzeli üç çocuk Ankara'da

Gazzeli 3 yaralı çocuğu taşıyan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak Ankara'ya indi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, havalimanında açıklamalarda bulundu. Koca, Gazzeli yaralı çocukların Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi göreceklerini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı Gazzeli 3 çocuğun tedavisinin yapılması için Mısır'a uçak gönderdi. Yaralı çocukları taşıyan uçak Ankara'ya indi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, getirilen Gazzeli çocukları karşıladı.

yeni-proje-9-001.jpg

Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başladı:

3 yavrumuzun yaş aralığı 2 yaşındaki erkek çocuğu, 9 ve 10 yaşında iki de kız çocuğumuz. Bir yavrumuz özellikle travma sonrası kapalı kırıkları olan yanıkları olan ve şarapnel parçaları olan bir yavrumuz. Etlik Şehir Hastanemize götürülecek. Esas üçüncü tahliyenin yarın olmasını bekliyoruz.

Kanser hastası daha az yaralılardan oluşan bir tahliye olacak. 88 hastamızın 7 hastamız yoğun bakımdaydı. 2 kişi yoğun bakımdan çıktı, 5 hastamız şu an yoğun bakımda. Yoğun bakımda olanlar entübe değil.

yeni-proje-10-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN