Balgam probleminin kökünü kazıyacak! Bu yöntemle balgama elveda diyeceksiniz! Meğer kurtulmak bu kadar kolaymış!

Balgam probleminin kökünü kazıyacak! Bu yöntemle balgama elveda diyeceksiniz! Meğer kurtulmak bu kadar kolaymış!

Kış ayının gelmesi hastalıklara da davetiye çıkardı. Havalarla mücadele ederken soğuk algınlığı veya grip gibi gibi hastalıkları atlatsak bile balgam problemini kolaylıkla atlatamayabiliyoruz. Peki size tek bir çay ile balgamı atmanızın mümkün olduğunu söylesek. İşte o mucizevi çay...

Gribal enfeksiyonlarla kişinin karşısına çıkan balgam problemi, gribal hastalıklar bizi terk etse bile uzun süre devam edebiliyor. Kişinin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşüren bu durum gece uykudan dahi uyandırabiliyor.

biry.jpg

Balgamın temizlenmesi için çeşitli yöntemler bulunmakta. Doktor kontrolünde ilaç kullanmak sürecin daha sağlıklı ilerleyebilmesi sağlarken, evde uygulayabileceğimiz doğal yollarla da balgam problemini kökünden çözmeniz mümkün. Evde demleyeceğiniz bir bitki çayı ile balgam probleminden kurtulacaksınız. İşte balgamın kökünü kazıyacak o çayın tarifi...

bitkk.jpg

Malzemeler;

1 parça taze zencefil

Kabuklu ve çekirdekli yarım elma

4 tatlı kaşığı bal

1 cezve su

1 adet çubuk tarçın

Kaynattığınız suyun içerisine, çubuk tarçını, rendelenmiş zencefili, kabuklu ve doğranmış yarım elmaya ekleyelim. Sonrasında suyun içerisine bal ilave ederek karışımı 5 dakika kadar dinlendirelim.

Şifa deposu bu çayı 3 - 4 gün boyunca düzenli tüketin. Balgam probleminizin kısa süre içerisinde yok olduğunu göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN