Bir parça ananası ayağınıza bağlayın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hayat kurtaran yöntemi açıkladı

Bir parça ananası ayağınıza bağlayın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hayat kurtaran yöntemi açıkladı

Günümüzde en çok şikayet edilen hastalıkların başında gelen nasır sorunu yediden yetmişe herkesin rahatsız olduğu konulardan biri. Ne kadar ilaç tedavisi de uygulasanız nasırlar kolay kolay geçmez. Hızla bulaşan ve bir türlü geçmeyen nasırlardan kurtulmak istiyorsanız mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hayat kurtaran yöntemi açıkladı. Bir parça ananası ayağınıza bağlayın mucizeye tanık olun. Geçmeyen nasırlardan anında kurtulacaksınız!

Havaların ısınmasıyla birlikte birçok hastalık etkisini göstermeye başladı. Bunların başında gelen nasır sorunu yediden yetmişe herkesi rahatsız edebilmekte. Hızla bulaşan nasırlar zaman zaman çekilmez bir hal alabiliyor. Hal böyle olunca nasırdan kurtulmak isteyen milyonlarca kişi birçok tedavi yöntemini arayıp uygulamakta. Sizde bu hastalıktan muzdaripseniz mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hayat kurtaran yöntemi açıkladı. Bir parça ananası ayağınıza bağlayın mucizeye tanık olun! Kimse bu yöntemi bilmiyor. İşte detaylar haberimizde...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN HAYAT KURTARAN TAVSİYE

Günlük hayatta tükettiğimiz birçok meyvenin vücuda inanılmaz etki ettiğini biliyor muydunuz? Bu meyvelerin başında gelen ananası bu şekilde kullanarak nasır derdinden anında kurtulabilirsiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bombayı patlattı. Kimse bilmiyor ancak etkisini anında gösteriyor. Bu yöntem ile tüm nasırlardan kurtulun.

gfgfgf-2023-06-15t103331-510.jpg

BİR PARÇA ANANAS İLE NASIR DERDİNDEN KURTULUN

İbrahim Saraçoğlu ezber bozan reçetesini paylaştı. Nasır derdinden kurtulmak istiyorsanız yek yapmanız gereken vereceğimiz yöntemi uygulamak. İlk olarak bir adet bir lira büyüklüğünde ananası kesip nasırlı bölgeye tülbent ile bağlayın. Ardından sabaha kadar bekleyin. Bunu düzenli olarak kullanırsanız nasırlarınızdan kurtulacaksınız.

jkkjkj-14.jpg

Burada önemli olan bitkinin taze olması. Aynı zamanda bitkinin nasıl kurtulmuş olduğudur. Her bitkinin özelliğine göre kurutulmuş olması gerekir. Bazı bitkiler gölgede, bazıları güneşte, bazıları ise karanlıkta kurulması gerekir. En önemlisi ise kullanacağınız bitkinin mutlak surette doğru tür olmasıdır. Eğer doğru bitki türü değil ise kürün etkisini büyük oranda azaltmaktadır.

NASIRLAR NEDEN OLUR?

Nasırlar; parmak üstleri, parmak araları, ayak tabanı, topuk altı ya da ve topuk arkasında oluşabilir. Genetik olarak ayak tabanı yüksek olan kişilerde nasır oluşma olasılığı daha fazladır. Basış bozuklukları olan, gününün büyük kısmını ayakta geçiren kişilerde nasır problemi daha fazla görülür. Dar ayakkabılar, spor yaparken alınan darbeler nasır riskini artırır.

Özellikle tırnak altı nasırları çok can yakar. Nasır oluşumunun önlenmesinde en önemli unsur baskının ortadan kaldırılmasıdır. Baskının kaldırılıp, vücut ağırlığının ayak tabanına eşit yayılmasını sağlayan kişiye özgü tabanlık, ortepedik ayakkabı problemi en aza indirger.

NASIR BELİRTİLERİ NELERDİR?

  • Ayak tabanındaki derinin kısmi olarak sertleşmesi ve kalınlaşması
  • Ayak parmaklarının ayakkabıyla temas eden yerlerinde sertleşmeler ve bazı vakalarda acı hissedilmesi
  • Ayak parmakları arasında kırmızılaşma ya da hassaslaşma
  • Topukta ya da ayağın yere basan başka bölgelerinde acılı dairesel katmanlaşma
  • Tırnak altında oluşan acılı sertleşmiş tabakalar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN