Bu çay vücuttaki tüm iltihapları kurutuyor! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan mucizevi kür... Artık grip olmayacaksınız

Bu çay vücuttaki tüm iltihapları kurutuyor! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan mucizevi kür... Artık grip olmayacaksınız

Kış aylarının gelmesi ile birlikte sıcaklıklar birden bire düştü. Soğuk havayla nezle, grip ve enfeksiyon gibi hastalıklar arttı. Özellikle son haftalarda etkili olan ve vücutta yüksek ateş, halsizlik, öksürük gibi belirtiler gösteren gripten korunmak istiyorsanız mutlaka bu tarifi deneyin. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu mucizevi kür ile bağışıklık sisteminiz güçlenecek. Hem kendinizi hem de çocuğunu koruyun. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği o muhteşem kür tarifi...

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan yine ezber bozan bir reçete geldi. Havaların soğumasıyla grip, enfeksiyon ve salgın hastalıklar giderek arttı. Özellikle son 1 haftada görülen grip vakaları hızla yayılıyor. Çocuklarda sıkça görülen bu gripten kurtulmanın yolu ise İbrahim Saraçoğlu'nun kür tarifinden geçiyor. Bu çayı için tüm iltihaplardan ve virüslerden kurtulun. Hem kendinizi hem de çocuğunuzu salgın hastalıklardan koruyun. İşte gribe karşı kalkan olan ve vücuttaki tüm iltihabı söküp atan o mucizevi kür...

GRİBE KARŞI DOĞAL İLAÇ! MUTLAKA HER GÜN İÇİN

Havaların soğumasıyla birlikte grip vakaları hızla arttı. Çocuklar arasında yaygın olarak görülen bu grip, oldukça hızla yayılıyor ve etkisini çok hızlı bir şekilde gösteriyor. Yüksek ateş, halsizlik, baş ağrısı ve ayak titremesi varsa hemen doktorunuza gidin. Eğer bu virüsten kurtulmak istiyorsanız çözüm çok basit. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür tarifi ile virüslere karşı kendinizi koruyun. Bu çay vücuttaki iltihabı kurutuyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Her gün hem kendiniz hem de çocuğunuza içirin!

İBRAHİM SARAÇOĞLU ANNELERİ UYARDI: MUTLAKA ÇOCUKLARINIZA İÇİRİN

İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür tarifini hazırsanız açıklıyoruz. Saraçoğlu'nun öve bitiremediği şifalı otu ada çayı. Ada çayının tam bir şifa deposu olduğunu söyleyen Saraçoğlu, sabah akşam tüketilmesini tavsiye etti. Vücuttaki iltihabı, virüsü ve kan değerlerini düzenlediğini söyleyen İbrahim Saraçoğlu, bu çayı hem gargara yönetemi ile hem de için ebegümeci atılarak tüketilebileceğini söyledi.

dfvfdvdf.jpg

ADA ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR?

İstanbul'a ilk kez Marmara Adası'ndan getirildiği için ada çayı olarak adlandırılan bitki, Ege Bölgesi'nde acı elma olarak da bilinir. Tıbbi ve aromatik bir bitki olan ada çayının yaprakları, kaynatıldığında çay olarak içilebildiği gibi esansı ya da farklı bir deyişle uçucu yağı elde edilerek de kullanılır.

  • Depresyonu ve stresi azaltır.
  • Zararlı toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
  • Beyin fonksiyonlarını geliştirir.
  • Ağız ve diş eti hastalıklarına iyi gelir.
  • Cilt leke ve hastalıklarında kullanır.
  • Mide ve kolestrol hastaları için rahatlatıcı etkisi vardır.
  • Menopoz sonrası belirtileri hafifletir.
  • Sindirim sistemini korur ve ishale iyi gelir.
  • Aşırı terlemeyi azaltır.

ADA ÇAYI NASIL DEMLENİR?

Ada çayı genellikle kaynatılarak yapılsa da aslında demlenerek hazırlanması gerekir. Bu sayede besin değerleri daha iyi korunur ve daha yoğun ada çayı tadı elde edilebilir. Kaynar suda çok uzun süre tutulması hem bitkinin faydalı etkilerini kaybetmesine neden olur hem de çayın tadı acılaşabilir. Ada çayının 2 dakikadan uzun süre kaynatılması ile toksik bileşenler açığa çıkarak çayın zararlı hale gelebileceği öne sürülmektedir. Yaklaşık 2 gram ada çayı üzerine 200-250 ml kaynar su ilave edilerek 10 dakika kadar demlenir. Yaprakları süzülür ve fincana doldurularak servis edilir.

fgbgfbgf.jpg

ADA ÇAYINI KİMLER TÜKETMEMELİ?

Ada çayının aşırı tüketiminde bazı yan etkiler görülebilir. Salvia cinsine ait bitkilere alerjisi olan bireylerin ada çayı içmesi, alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Mide bulantısı gibi sindirim sistemi rahatsızlıklarında ada çayının faydalı olabileceği bilinse de, fazla içilmesi midede yanma hissine ve ağrıya neden olabilir. Yan etkiler kişiden kişiye değişse de günlük 3 bardak ada çayı içilmesi güvenli olarak kabul edilir ve günlük 3 bardaktan fazla içilmemesi önerilir.

  1. Adaçayını çok düşük tansiyona sahip olanların
  2. Sürekli ilaç kullananların
  3. Şeker hastalarının tüketmesi tavsiye edilmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN