Bu Yöntem Sayesinde Sarı Dişlere Veda Edin! Dişleri Süt Gibi Beyaz Yapan Formülü Açıklıyoruz

Bu Yöntem Sayesinde Sarı Dişlere Veda Edin! Dişleri Süt Gibi Beyaz Yapan Formülü Açıklıyoruz

İnternette en çok arananlar listesinde diş beyazlatma, doğal yöntemlerle dişlerimi nasıl beyazlatırım? Gibi sorularla sık sık karşılıyoruz. Herkes bembeyaz inci gibi dişlere sahip olmak ister fakat bunun için öncelik olarak zararlı alışkanlıklardan kurtulmak gerekse de doğal yöntemlerle kolayca dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Doğal yollarla bembeyaz inci gibi dişlere sahip olmak zor değil. Sizde evinizde bu yöntemlerle dişlerinizi beyazlatmak ve parlak bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız paylaşacağımız ipuçlarını mutlaka uygulayın. Doğal yöntemler ile dişlerimizi nasıl beyazlatırız? kolay diş beyazlatma nasıl yapılır? İşte detaylar...

DİŞ BEYAZLATMA İPUÇLARI

İlk olarak diş macunuyla her gün rutin olarak dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Öncelik dişlerinizin bakımı olsun. Diş beyazlatma polikinliklerde de yaptırabileceğiniz bir uygulama fakat eviniz de doğal yöntemlerle diş beyazlatmanın bir çok yolu var.

haber-ici.jpg

Powe Bleaching uygulaması nedir? Polikinliklerde doktor gözetimi altında dişleriniz bu yöntem ile özel üretilen solüyonlar kullanırlarak beyazlatma işlemi yapılır.

DOĞAL YÖTENMLERLE DİŞ BEYAZLATMA

Peki doğal yollar ile dişlerinizi nasıl beyazlatırsınız? Tabiki de limon ve karbonatın karışmıyla. Doğal olarak diş beyazlatmanın en bilindik yöntemi olarak geçer. Sadece karbonat kullanarak bile dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Fakat limon ve karbonat karışımı dişlerinizi doğal olarak beyazlatmak için çok daha etkili olacaktır.

haber-ici1.jpg

BU YÖNTEMLER SAYESİNDE İNCİ GİBİ DİŞLERİNİZ OLABİLİR!

Bir sonra ki doğal yönteme gelecek olursak karbonat, sirke ve tuz karışımıyla da beyaz dişler elde etmek çok daha mümkün. Bunların yanı sıra Muz kabuğuna kullabilirsiniz. Karbonat, tarçın ve adaçayı da beyazlatmak için en etkili yöntemlerden birisidir.

Son olarak çilek, portakal kabuğu, ve defne yaprağı gibi doğal yöntemler kullanarak dişlerinizi inci beyazlığına çevirebilirsiniz. Ancak bunları uygularken dişlerini düzenli olarak fırçalamayıda unutmayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN