Canan Karatay'dan zayıflamanın sırrı! Fazla yağlarınız cayır cayır yanacak: 2 haftada 7 kilo verdiren diyet

Canan Karatay'dan zayıflamanın sırrı! Fazla yağlarınız cayır cayır yanacak: 2 haftada 7 kilo verdiren diyet

sağlıklı beslenmeye dair sürekli olarak uyarılarda bulunan Canan Karatay, bu kez kilo vermek isteyenlere seslendi. Kalıcı kilo vermenin sırrını paylaşan Prof. Dr. Canan Karatay, açıklamalarıyla gündemde yer aldı. Aram motorlarında en çok araştırılan zayıflama yöntemlerine yeni bir diyet ekledi. Peki bu diyette ne yapmak gerekir? İşte tüm detaylar...

CANAN KARATAY DİYETİ

Kilo vermek isteyenlere sık sık diyet listesi paylaşan Prof. Dr. Canan Karatay, listesine yeni yöntemler ekledi. Son yıllarda yaşanan olayların sonucunda istenmeyen kilolardan kurtulmak isteyenlere dikkat çeken tarifi paylaştı.

Canan Karatay açıklamasıyla birlikte, zayıflamanın kalıcı formülünü takipçileriyle paylaştı. Sağlıklı beslenmeye dair sık sık açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, bu formül ile 2 haftada 7 kilo birden verdiğini belirtiyor. Deneme fırsatı olanların vazgeçemediği diyete dair detayları açıkladı.

diyetle-verilen-kiloyu-korumanin-sifreleri-4.jpg

TÜKETİLMESİ GEREKEN GIDALAR

Prof. Dr. Canan Karatay açıklamalarıyla birlikte bu besinlerin kahvaltı da tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Zayıflamak için önerdiği besinler arasında turp yer alıyor. Kış aylarında turp tüketmenin faydalarını saymakla bitiremeyen Karatay, "Kahvaltıda köy tereyağına yumurta, zeytin, peynir, ceviz, salatalık, turp yiyin. Bu şekilde daha kolay kilo verir, göbeğinizden kurtulursunuz" sözlerine yer verdi.

Canan Karatay diyenin kahvaltısının vazgeçilmezi olan bir de yumurta bulunur. Kahvaltılarda 2 tane yumurta yenilmesi gerektiğini sık sık belirtir. Ekmek tüketiminin insülin direncini kırdığı için diyetlerinde yenilmesi kesin yasaklardan birisidir. Ekmek yerine fındık, badem ya da zeytin tüketilmesi önemlidir. Bu besinler gün içerisindeki tokluk hissiyatını yüksekte tutarak gün boyunca açlık hissinizi sağlayabilir.

radikalnaya.jpg

2 HAFTADA 7 KİLO VERDİREN DİYET

Canan Karatay'ın 2 haftada 7 kilo birden verdiren diyetinde ise önemli olan nokta, işlenmemiş ve doğal olan ürünlerin tüketilmesidir. Daha uygun besinler ile 10 kiloya kadar verilebileceğini belirtiliyor.

Yüksek karbonhidrat bulunduran gıdalardan uzak durulması ve rafine şeker bulunan ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi gerektiğini vurguluyor. Canan Karatay, zeytinyağı, kuruyemiş ve avakado gibi sağlıklı ürünlerin tüketimini teşvik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN