Elektronik sigara içti, ağzı bu hale geldi! Görenler bir daha ağzına bile sürmez: Doktorlar uyardı

Elektronik sigara içti, ağzı bu hale geldi! Görenler bir daha ağzına bile sürmez: Doktorlar uyardı

Son zamanlarda insan sağlığı için büyük tehlike oluşturan elektronik sigaralar gündemde yer almaya devam ediyor. Öyle ki bir kişinin elektronik sigara içmesi sonucunda ağzının geldiği hal görenleri şaşkına çevirdi. Doktorlar elektronik sigaranın zararına ilişkin uyarılarda bulundu. İşte konuya ilişkin detaylar…

T24’te yer alan bir habere göre, Endonezya’nın Bandung Kentinde 22 yaşındaki genç kadın, elektronik sigara kullanmasının sonucunda hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı. Kullandığı elektronik sigara ağzının içinde ve çevresinde yaralar ve döküntüler oluşmasına yol açtı. Ağzının geldiği hal görenleri şaşkına çevirdi.

yeni-proje-1-003.jpg

ELEKTRONİK SİGARA AĞZINDA YARA YAPTI

Elektronik sigara kullanan 22 yaşındaki genç kadının ağzının içinde ve çevresinde çıkan yaralar sonucunda hastaneye başvurdu. İlk başta ağzında çıkan yaraları uçuk zannetti lakin yaralar gün geçtikçe şiddetlenmeye, kabuk kullanmaya ve kanamaya başladı. Çıkan yaralardan endişelenen kadın hemen hastaneye başvurdu.

643jpg-g3ddumbzfu28e-uadfcda.jpg

Ağzımın sağ köşesinde elektronik sigaradan kaynaklı çatlamalar, kanamalar, ağrılar yaşayan kadın, aynı zamanda yanaklarını ve dilini kaplayan sarı renkleri görünce şaşkına döndü. Doktorların yaptığı uçuk testi negatif çıkınca sorunun elektronik sigaraya karşı vücudunun alerjik reaksiyon göstermesi olduğu ortaya çıktı. Elektronik sigaranın ülsere neden olduğu tespit edildi.

Doktorlar bu durumun oldukça nadir görüldüğünü ifade ederken hemen tedaviye başladı. Bir haftalık tedavi sonucunda ağzında meydana gelen semptomlar ortadan kalktı. Genç kadının elektronik sigara kullanımını bıraktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN