Fazla kilolarından şikayetçi olanları iğne ipliğe çevirecek karışım! 1 ayda 10 kilo birden incelmenin formülü burada!

Fazla kilolarından şikayetçi olanları iğne ipliğe çevirecek karışım! 1 ayda 10 kilo birden incelmenin formülü burada!

Sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşamın ilk kuralı kilo kontrolü. Bunu uzman doktorlar da her fırsatta dile getiriyorlar. Sizde zayıflamak istiyorum ama spor salonuna ayıracak vaktim yok diyenlerden misiniz? Cevabınız evet ise sizi hemen haberimize alalım...

Kilo vermek zor ve herkesin bunu yapmanın en iyi yolu hakkında bir fikri var gibi görünüyor. Sonuç olarak, kilo kaybı söz konusu olduğunda “tek beden herkese uymaz”. Yaş, cinsiyet, vücut tipi, altta yatan tıbbi sorunlar, fiziksel aktivite, genetik, diyetle ilgili geçmiş deneyimler ve hatta yemek tercihleri ​​gibi temel farklılıklar, bir kişinin kilo verme yeteneğini etkileyebilir. Kilo vermek kolay değildir ve bağlılık gerektirir. Ancak başlamaya hazırsanız, kilo verme ve daha sağlıklı olma yolunda ilerlemenize yardımcı olacak adım adım bir kılavuzumuz var. Rehbere başlamadan önce, değişikliklere öz-anlayışla yaklaşmak ve hazır olup olmadığınızı ve motivasyonunuzu anlamak önemlidir. Hem fiziksel olarak hem de hayatınızdaki insanlarla destekleyici bir ortam yaratmak, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Sağlıklı yaşam sağlıklı ve dengeli beslenmeden geçer. Bu beslenme sayesinde sağlıklı bedene kavuşursunuz. Sağlıklı bedene sahip olmak ise fazla kilolardan kurtulmakla mümkündür. Peki nasıl kilo vereceğinizi biliyor musunuz? Diyet ve egzersiz, bir kişinin zindeliğinde önemli bir rol oynar. Bununla birlikte, bazı gıdaların yağ yakmaya ve kilo vermeye yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Birçok insan kilo vermeye çalışıyor, ancak bazılarında kaybolmayan kalıcı karın yağları var. Önemli organlarınızı koruduğu için belinizin çevresinde belirli bir miktarda yağ gerekli olsa da, aşırı yağ kalp krizi ve felç gibi büyük sağlık sorunlarıyla ilişkilendirilmiştir. Sadece diyet yaparak kilo veremeyeceğinizi bilin. Gün içerisindeki hareketliliğiniz, yaşınız, metabolik durumunuz, genetik faktörler, hatta geçmişte yaptığınız diyetler kilo vermenizde rol oynar. Ancak kilo vermenizi desteklemek için bu içeceğe hayatınızda yer vermelisiniz.

tarcin-detoks5.jpg

MALZEMELER

2 adet yeşil elma

1 adet limon

2 adet çubuk tarçın

4 adet tane karanfil

1 çay kaşığı karabiber

3 litre su

UYGULANIŞI: Yeşil elmayı ve limonu 4 parçaya dilimleyelim. Uygun bir tencereye dilimlediğimiz yeşil elmayı, limonu, çubuk tarçını, karanfili, karabiberi ve suyu alıp kaynamaya bırakalım. Elmalar yumuşadığında tencereyi ocaktan alalım ve içeceği süzgeçten süzelim. Tercihe göre ister sıcak ister soğuk olacak şekilde her gün 2 su bardağı içebilirsiniz. İçeceğinizi buzdolabında muhafaza ediniz. Yeme ve içmenize dikkat ettiğiniz sürece rahat bir şekilde ayda 8 – 10 kilo verebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN