Haftada 3 kez yemek karaciğerdeki yağlanmayı bitiriyor! Canan Karatay önerdi: İşte yoğun bakımdan kurtaran o meyve

Haftada 3 kez yemek karaciğerdeki yağlanmayı bitiriyor! Canan Karatay önerdi: İşte yoğun bakımdan kurtaran o meyve

Sağlıklı beslenme konusunda verdiği tavsiyelerle dikkat çeken Canan Karatay şimdi de bu meyveyi önerdi. Öyle ki haftada 3 kez yemek karaciğerdeki yağlanmayı bitiriyor. İşte sizi yoğun bakımdan kurtaracak o meyve…

Bazı meyveler var ki onlar resmen serum görevi görüyor. Tüketildiği anda etki ediyor ve hızlı bir şekilde iyileştiriyor. Canan Karatay’ın dünyanın sırrı olarak tanımladığı kudret narı da bu meyveler arasında yer alıyor. Çünkü kudret narı, çağımızın hastalığı olan karaciğer yağlanmasına bire bir fayda sağlıyor.

canan-karatay-kudret-nari-2.jpg

TÜKETMEYEN PİŞMAN OLUR

Alternatif tıpta güçlü antioksidan ve antibiyotik olarak kudret narına dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, vücudun ihtiyaç duyduğu en doğal besin olduğunu belirtti. Bütün hastalıklara şifa olan bir meyve olduğunu vurgulayan Karatay, kudret narını tüketmeyenin pişman olacağını söyledi.

canan-karatay-kudret-nari-1.jpg

KUDRET NARI FAYDALARI NELERDİR?

  • C vitamini bakımından zengin bir meyve olan kudret narı, bağışıklığı destekler, cilt sağlığını iyileştirir ve antioksidan özelliği sunar.
  • İçeriğindeki zeaksantin ile lutein bileşenleri sayesinde, göz sağlığını destekler.
  • Yapılan bazı çalışmaların sonucunda, kudret narının kolesterol düzeylerini düzenlediği ve kalp sağlığını desteklediği görülmüştür.
  • Anti-inflamatuar özellikleri sayesinde iltihaplanma durumlarını minimuma indirir.
  • Yapılan bazı araştırmalar kudret narının kanser ile mücadelede önemli bir rol oynayabileceğini göstermiştir. Fakat bu konuda daha fazla araştırmaya ihtiyaç var.
  • Lif bakımından da zengin olan bu meyve, sindirim sistemini destekleyerek kabızlık gibi sorunları ortadan kaldırır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN