Her gün 2 dakika yap tüm kırışıklıklar gitsin! Bir hafta sonra arkadaşlarınız sizi tanıyamayacak

Her gün 2 dakika yap tüm kırışıklıklar gitsin! Bir hafta sonra arkadaşlarınız sizi tanıyamayacak

Gün içinde sürekli olarak ya telefona ya da bilgisayara bakmak zorunda kalıyoruz. Bir süre sonra farkında olmadan duruş bozukluğu sorunu yaşamaya başlıyoruz ve artık eskisi gibi rahat hareket etmekte zorlanıyoruz. Bunun için çözüm çok basit. Faydaları saymakla bitmeyen zeytinyağını her gün boyun çevremize mesaj yaparak sürüyoruz. Bunu yaparken mutlaka boyun egzersizleri yapın. İşte detaylar...

Her mutfakta bulunan zeytinyağının faydaları saymaklar bitmiyor. Sağlığa olan etkisi o kadar fazla ki uzmanlar tarafından şiddetle önerilen besinlerin başında gelmekte. Peki zeytinyağının cilt üzerindeki etkisini biliyor muyuz? Gün içerisinde telefona bakmaktan dolayı boyunda ağrı oluşur ve bu bir zaman sonra duruş bozukluğuna neden olur. Birçok kişi bu problemle karşı karşıya kalır. Bizde sizler için duruş bozukluğunu gideren ve boyundaki kırışıklıkları anında yok eden gizli tarifi veriyoruz. Tek malzeme ile tüm kırışıklardan kurtulun. İşte zeytinyağının mucizevi etkisi...

2 DAKİKADA MUCİZEVİ ETKİ

Uzmanlar tarafından her fırsatta önerilen zeytinyağının bu özelliğini duyunca yanınızdan ayırmayacaksınız. Genellikle mutfak alanında kullanılan bu sıvı yağın cilt üzerinde öyle bir faydası var ki duyunca şok olacaksınız. Günümüzde en çok kullandığımız teknoloji aletlerin başında gelen cep telefonları sağlığımıza öyle zararlar veriyor ki farkında bile değiliz. Telefonlara bakmaktan dolayı bir süre sonra duruş bozukluğu ve boyun çevresinde kırışıklığa neden olur. Bu gibi sağlık sorunlarının çözümü çok basit. İşte zeytinyağının cilde etkisi.

kmgfgf-35.jpg

BOYUN KIRIŞIKLIKLARINA KESİN ÇÖZÜM

Duruş bozukluğu, boyun kırışıklığı ve eklem ağrılarınıza son verecek yöntemi açıklıyoruz. İlk önce duruşumuzu düzelteceğiz. Sonra 2 dakikanızı alacak bu hareketle kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Uzmanlar her sabah yapılmasını öneriyor. Bu hareketleri gün içerisinde 50 kez yapabilirsiniz. Boynu tam sıvazlayın. Sağ sol ve orta ya bölün. Her hareketi 1 saniyede geçin. Hareketin püf noktası, çeneyi öne çıkarmak ve boynu germek. Bu hareketleri yaparken mutlak zeytin yağı kullanın. Elbette boyun egzersizleri ile destekleyin.

ZEYTİNYAĞININ FAYDALARI NELER?

1- METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR

“Zeytinyağı içmek zayıflatır mı” diye merak edenler için hemen açıklayalım. Zeytinyağı hem çocuklarda hem de yetişkinlerde metabolizmayı hızlandırır. Bu sayede kilo vermeye yardımcıdır. Diyet yapıyor ya da kilonuzu korumak istiyorsanız, salata ve yemeklerinizde zeytinyağı kullanmanızı öneririz.

2- VÜCUTTAKİ İLTİHABI ÖNLER

Zeytinyağı içerisindeki fenoller sayesinde antienflamatuar ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Bu sayede vücuttaki bakterilerin çoğalmasını önler. İltihaba neden olan faktörleri ortadan kaldırır. Vücuttaki mevcut iltihabı azaltır.

3- KALP DOSTUDUR

% 70 oranında doymamış yağ asidi içeren zeytinyağı, bu özelliği sayesinde kandaki kolesterol birikimini azaltır. Kalp dostu bir besin olan zeytinyağı, kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini en aza indirir.

kmfdfdf-5.jpg

4- SİNDİRİM SİSTEMİNİ DÜZENLER

Zeytinyağının en çok bilinen etkilerinden biri de sindirim sürecine destek olmasıdır. Bu mucizevi besin, içerdiği bileşenler sayesinde sindirim sistemini temizler. Bağırsak sağlığını iyileştirir ve fonksiyonlarının doğru şekilde yerine gelmesi için yardımcı olur.

5- KANSER RİSKİNİ AZALTIR

Zeytinyağı kanserli hücrelerin büyümesini engeller. Oxford Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre; zeytinyağının asidik içeriğinin bağırsak ve rektum kanserine zemin hazırlayan faktörleri büyük ölçüde ortadan kaldırır. Bir başka araştırmaya göre ise; zeytinyağı içerisindeki hidroksitirosol sayesinde, postmenopozal kadınlarda meme kanserini önlemeye yardımcıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN