Kahve içtiğinizde telvesini sakın dökmeyin! İçerisine bunu ekleyip bir hafta sürünce tüyleri kökünden kurutuyor

Kahve içtiğinizde telvesini sakın dökmeyin! İçerisine bunu ekleyip bir hafta sürünce tüyleri kökünden kurutuyor

Kahvenin bu faydasını görenler içip içip telvesini biriktirecek. Genellikle çöpe döktüğünüz o telveyi bir hafta sürünce tüyleri kökünden kurutuyor. Lazer epilasyonlarında acı çekmek yerine tüylerden kurtaran basit yöntem paylaşıldı. İşte hayat kurtaran tarif...

Türk kahvesinin bu faydasını gören her gün en az bir fincan içecek. Güzellik kapsamında istenmeyen tüylerden ve kıllardan kurtulmak isteyen kişiler, hem harcama yapıyor hem de canı yanıyor. Bu tarifle tüylere kökünden çözüm geldi.

AĞDA, CIMBIZ, İP TARİH OLUYOR

Günümüzde birçok yollarla istenmeyen tüylerden kurtulmak acılı bir deneyim yaşamaya sebep olabiliyor. Sık kullanılan yöntemler, lazer epilasyonu, ağda, ip, cımbız ve jilet gibi yöntemler olurken, hayat kurtaran tarif paylaşıldı. Doğal yollarla tüylerinizden kısa bir sürede kurtulmak mümkün.

ikili-facebook-kahve-karbonat-kuru.webp

EPİLASYON YERİNE BUNU DENEYİN

Milyonların severek tükettiği Türk Kahvesi, tüylerinizi de kökünden kurutuyor. Karbonat malzemesiyle bir araya gelen bu ikili peeling etkisi göstererek, hem tüyleri daha ince gösteriyor hem de ciltte yer alan hücreleri temizleyerek parlaklık kazandırabiliyor. Düzenli olarak kullanıldığında ise tüyleri büyük oranda azaltıldığı söyleniyor. Oldukça basit bir şekilde kullanılan bu yöntemde izlemeniz gereken adımlar şu şekilde;

  • Bir çay bardağı karbonat ve bir çay bardağı pişmiş Türk kahvesi telvesi gerekiyor.
  • Bu iki malzemeyi karıştırarak nazik bir şekilde masaj yaparak yüzünüze uygulamanız yeterli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN