Bir haftada 3-4 kilo vermek mümkün! Saraçoğlu o diyeti açıkladı... Bu şekilde beslenerek hızlıca kilo verebilirsiniz...

Bir haftada 3-4 kilo vermek mümkün! Saraçoğlu o diyeti açıkladı... Bu şekilde beslenerek hızlıca kilo verebilirsiniz...

Kilo vermek isteyen ama bu konuda oldukça zorlananlara müjde! Televizyonlarda görmeye alışık olduğumuz ve her önerisiyle dikkatleri üzerine çeken doktor İbrahim Saraçoğlu kolay kilo verebileceğiniz o listeyi açıkladı… bu diyette uyanlar yaza kadar bütün fazla kilolarından kurtulacak.

Katıldığı programlarda sağlıklı beslenmeye ilişkin yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İbrahim Saraçoğlu kısa sürede nasıl kilo verileceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Vücut yapısına bağlı olarak ve sağlıklı yöntemlerle kısa süre içerisinde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Saraçoğlu diyetine düzenli şekilde uyguladığınız takdirde hem sağlıklı kilo verebilirsiniz hem de verdiğiniz kilolar kalıcı olabilir.

SARAÇOĞLU DİYETİ İLE HIZLI KİLO VERİN

Sağlıklı beslenme ve kolay kilo vermeyle alakalı yaptığı açıklamalarla tanınan doktor İbrahim Saraçoğlu, verdiği yeni bir listeyle kilolardan kolaylıkla kurtulmanın sırrını açıkladı. Bu liste sayesinde hem sağlıklı beslenme rutini oluşturacak iken hem de fazla kilolarınızdan kurtulma bileceksiniz.

yeni-proje-1-006.jpg

DİYETİN İLK GÜNÜ

Bahsi geçen bu diyetin ilk gününde meyve ağırlıklı besleneceksiniz. Muz dışında bütün meyveleri rahatlıkla tüketebilir istediğiniz kadar meyve yiyebilirsiniz.

DİYETİN İKİNCİ GÜNÜ

Diyetin ikinci günü sebze ağırlıklı besleneceksiniz. Bugün patates yememeye dikkat edeceksiniz. Onun dışındaki tüm sebzeleri dilediğiniz kadar tüketebileceksiniz.

yeni-proje-005.jpg

DİYETİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ

Diyetinizin üçüncü gününde ise hem sebzeyi hem meyveyi bir arada tüketebilirsiniz. Lakin yine dikkat etmeniz gereken konu muz ve patatesi tüketmemek olacak.

DİYETİN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ

Diyetinizin dördüncü gününde bir gün boyunca 5 adet muz yiyebilirsiniz. Muzun dışında ise 5 su bardağı süt içebilirsiniz.

yeni-proje3.jpg

DİYETİN BEŞİNCİ GÜNÜ

Ziyafet günü olarak bilinen beşinci günde ızgara balık, tavuk ya da kırmızı etten istediğinizi tüketebilir ve bunun yanında haşlanmış sebze de yiyebilirsiniz.

DİYETİN ALTINCI GÜNÜ

Diyetinizin altıncı gününde ızgarada pişirilmiş 2 parça biftek ve yanında istediğiniz kadar çiğ sebze tüketebilirsiniz. Bahsedilen bu sebzelerin arasında domates, salatalık, lahana, havuç ve kereviz olabilir.

DİYETİN YEDİNCİ GÜNÜ

Diyetin yedinci ve son gününde öğle ve akşam yemeğinde haşlanmış sebze sebzenin yanında ise ızgara da pişmiş kırmızı et, tavuk ya da balık tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN