Kilo vermek sandığınız kadar zor değil! Yapacağınız şey o kadar basit ki, öğrenince çok şaşıracaksınız

Kilo vermek sandığınız kadar zor değil! Yapacağınız şey o kadar basit ki, öğrenince çok şaşıracaksınız

Kilo vermek karmaşık bir süreç olmak zorunda değildir, daha çok kalori açığında olmak, fiziksel olarak aktif olmakla ve en önemlisi daha fazla su içmek, daha fazla uyumak ve sağlıklı beslenmek gibi akıllı yaşam tarzı seçimleri yapmakla ilgilidir. Peki kilo vermek için nelerden kaçınmak gerekir?

Etkili bir şekilde kilo vermek için bazı yiyecekleri diyetten tamamen çıkarmak da önemlidir. Gerçek yiyecekler yiyerek, porsiyon kontrolü yaparak ve düzenli olarak egzersiz yaparak (spor salonuna gitmek zorunda değil, ev egzersizleri de harikadır) ve ayrıca bu 11 şeyi tamamen bırakarak başarılı bir şekilde kilo verebilirsiniz...

Kilo vermek için bu 11 şeyi bırakın

hazir-kahve-sagliga-zararlari.jpg

1. Önceden Paketlenmiş Kahve İçecekleri:

Dünyanın en popüler ve sevilen içeceği olan kahve, metabolizmayı hızlandırarak ve iştahı bastırarak kilo kaybını çeşitli şekillerde artırır. Şişelenmiş ve paketlenmiş kahve içecekleri kalorileri yüksektir ve müşterilerin damak zevkine hitap etmek için çok miktarda şeker eklenir. Ancak, yüksek fiyat etiketiyle satılan bu tür kahve içecekleri, düzenli tüketimle bel çevresini artırabilen şeker çekimleridir.
aromsa-unlu-mamuller.jpg

2. Unlu mamüller:

Ekmek, kekler, kekler, donmuş tatlılar, kurabiyeler, çörekler, tarçınlı rulolar. Bu nefis lezzetler insanları hipersalivasyona sevk edebilir! Ancak bu unlu mamuller yüksek kalorilidir, rafine karbonhidratlara sahiptir ve kilo vermeyi son derece zorlaştırır.
patlamis-misir-keyfi.jpg

3. Film patlamış mısır:

Heyecan verici bir film izlerken yemeye meyilli olduğunuz patlamış mısırdaki kalori sayısı sizi şok eder. 400 ila 1200 kalori arasında herhangi bir yerde olabilir ve çılgın miktarda doymuş yağ ve sodyum içeriğinden bahsetmiyoruz bile.
5e494607ae298bfefe0c1f0c.webp

4. Diyet Soda:

Şirketler, diyet sodanın normal sodaya daha iyi bir alternatif olarak reklamını yapar, ancak hata yapmayın, her tür soda/kola kilo vermek için kötüdür; Aslında, diyet soda, bağırsak sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek ve bağışıklığı azaltabilecek yapay tatlandırıcıya sahiptir.
basliksiz-5.jpg

5. Reçel:

Kahvaltılık ekmeklerin üzerine severek uyguladığımız reçel, yüksek miktarda şeker ve koruyucu içerir ve eğer kahvaltı rutininizin olmazsa olmazlarından biriyse, göbek yağınızın nedeni için onu suçlayın.
ciltkotu-min.jpg

6. Şekerli Tahıllar:

Meyveleri ve zenginleştirilmiş mineralleri olduğunu iddia eden bir kutudan tahıl dökmek kolaydır, ancak bu tahıllar ayrıca renk (içlerindeki meyvelere canlı renk katmak için), koruyucu maddeler ve bol miktarda şeker ekledi. Kahvaltımız, bu paketlenmiş tahılların kesinlikle eksik olduğu gün boyunca bizi tok ve enerjik tutmak için ideal olarak protein ve lif açısından zengin olmalıdır.

seker.gif

7. Beyaz şeker:

Diyetisyenler, beslenme uzmanları ve kilo verme uzmanları, beyaz şekerin kilo verme yolculuğunu tamamen durdurabilecek ve aynı zamanda genel sağlığa da zarar verebilecek 1 numaralı barikat olduğu konusunda hemfikir. tip 2 diyabet, kalp hastalığı, obezite ve hatta bazı kanserler. Sadece bugünden itibaren beyaz şekeri tamamen bırakmak mantıklı.
800x420-gazli-iceceklerin-icerisinde-neler-var-en-cok-tuketilen-mesrubat-turu-1534064585854.jpg

8. Gazlı içecekler:

Alkolsüz içeceklerde yalnızca boş kaloriler ve aşırı miktarda şeker bulunur ve bu da hızla göbek yağının birikmesine neden olabilir.
cocuklar-icin-frozen-yogurt-tahta-cubuk-koyup-direkt-dondurabilirsiniz-571341.jpg

9. Aromalı hazır yoğurtlar:

İyi bir probiyotik kaynağı olduğunu düşünmemize rağmen, aromalı hazır yoğurtlar ayrıca yapay renk, aroma, koruyucu maddeler ve bir sürü ilave şekerle yüklüdür.
0x0-5.jpg

10. Paketlenmiş meyve suları:

Bu meyve suları, herhangi bir koruyucu madde içermeyen %100 konsantre meyve suyu olduklarını iddia etseler de, yüksek lif içeriğine sahip bütün meyvelerin yerini hiçbir şey tutamaz. Bu meyve suları sadece değerli lif içeriğinden yoksun olmakla kalmaz, aynı zamanda koruyucular ve yapay tatlar da içerebilirler. İçindekiler listesini okumak tüm hikayeyi ve gerçek gerçeği ortaya çıkaracaktır.

5afd707a8f1ed81cdc32e206.webp
11. Trans yağ:

Genellikle kızarmış yiyeceklerde, paketlenmiş unlu mamullerde ve hatta margarinde bulunur. Trans yağ içeren gıdaların düzenli tüketiminin metabolik sendrom, obezite ve meme ve kolon kanseri gibi belirli kanser türlerinin gelişmesine yol açabileceği gerçeğini destekleyecek yeterli veri ve araştırma var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN