Limon ve maydanozu karıştırın gözlerinize inanamayacaksınız! Karışımı deneyin 1 saat sonra mucizeye tanık olun

Limon ve maydanozu karıştırın gözlerinize inanamayacaksınız! Karışımı deneyin 1 saat sonra mucizeye tanık olun

Günümüzde çoğu insan artan kimyasal kullanımı nedeniyle toksik maddelere maruz kalıyor. Uzmanlar buna karşı antioksidan ürünler kullanıp vücuttan bunların atılmasını tavsiye ediyor. Bu haberde size vereceğimiz basit tarifle vücudunuzu anında toksinlerden temizleyebileceksiniz.

Ortalama bir insan günde 700.000'den fazla toksik kimyasala maruz kalmaktadır. Parfümlerden temizlik ürünlerine, kozmetik ürünlerden plastik su şişelerine kadar, günlük yaşamınızın çoğu, sağlığınız için iyi olmayan kimyasallara maruz kalmayı içerir. Peki bu toksinlerden en kolay nasıl kurtulabiliriz?

Sürekli çevresel toksinlere maruz kalıyoruz. En basit günlük rutinler bile içtiğimiz suda, yediğimiz yiyeceklerde ve soluduğumuz havada bulunan birkaç yaygın kirleticiye maruz kalabilir. Karaciğerimiz, böbreklerimiz ve lenf sistemimiz biyolojik olarak zararlı bileşiklerin giderilmesinde önemli bir rol oynarken, vücudumuz her gün farkında olmadan etkileşime girdiğimiz artan sayıda toksinle başa çıkmak için evrimleşmemiştir. Detoksifikasyon sistemleri kolayca aşırı yüklenebilir ve toksin yüklenmesine neden olabilir. Bu, vücudunuz işleyebileceğinden daha fazla toksin aldığında olur. Bu olduğunda, gerçek hasar yakındır.

2322025.jpeg

VÜCUTTA AŞIRI TOKSİK BİRİKMESİNİN BELİRTİLERİ

Toksik aşırı yük vücudunuzda bir takım değişikliklere neden olabilir. Erken aşamalarda, vücudunuz bu toksinleri gerekli olan herhangi bir yolla dışarı atmaya çalışır. İshal, hapşırma veya öksürük nöbetleri, aşırı idrara çıkma, boğaz ağrısı, mide ekşimesi, burun tıkanıklığı veya burun akıntısı (aşırı mukus üretiminden dolayı) veya kusma yaşayabilirsiniz. Pek çok insan, vücutları bu toksinleri gözenekleri aracılığıyla temizlemek için hareket ettiğinden, vücut kokularında veya aşırı yağlı ciltlerinde de değişiklikler olduğunu fark eder.

Toksinler yavaş yavaş sisteminizde biriktikçe, bazı yetilerinizde de bozulmalar görebilirsiniz. Çoğu insan yorgunluk, hafıza güçlüğü, uyku bozukluğu, egzama (ve gut gibi diğer iltihaplı durumlar), depresyon veya “beyin sisi” yaşar.

TOKSİNLER VÜCUDUNUZA NASIL ZARAR VERİR?

Birçok kimyasal zehirlidir çünkü insan vücudu ile temas ettiklerinde zarar verirler. Vücudunuza zarar vermelerinin ana yollarından biri, enzimlerinizi zehirleyerek vücudunuzun düzgün çalışmasını engellemektir. Vücudunuz her fizyolojik fonksiyon için enzimlere ihtiyaç duyar. Toksinler enzimlerinize zarar verdiğinde , kanınızda yaşlanmayı hızlandırabilecek hemoglobin üretimini engellerler. Ayrıca enerji üretiminin başarısız olmasına neden olabilir ve oksitlenmiş strese karşı korumanızı azaltabilir.

Bu normal vücut fonksiyonlarının başarısızlığı aşağıdaki gibi hastalık riskinizi artırır:

  • Kanser
  • kimyasal pnömoni
  • Parkinson hastalığı
  • Kalp-damar hastalığı

Vücudunuzdaki toksik kimyasalların fazlalığının sağlığınıza ve daha kötü durumlarda hayatınıza zarar vermesine izin vermeyin. Neyse ki, vücudunuzu bu zararlı kimyasallardan arındırmanın basit bir yolu var.

basliksiz-10.jpg

LİMON VE MAYDANOZ KARIŞIMINI İÇİN 1 SAAT SONRA MUCİZEYE TANIK OLUN! TÜM ZEHRİ OLDUĞU GİBİ DIŞARI ATIYOR

Peki vücudumuzdaki toksinleri atmak için ne yapmalıyız? Hemen cevaplayalım. Çözümü çok basit. Kimyasallara yada ilaçlara gerek duymadan sadece evinizdeki buzdolabınızda bulunan limon ve maydanoz ile toksinlere veda edebilirsiniz. Nasıl mı?

Geceden bir bardak ılık suyun içine bir kaç dal maydanoz ve bir dilim limon koyun. Bardağın ağzını kapatın. Sabah kalktığınızda bu maydanozlu limonlu suyu aç karnına için. İşte yapmanız gereken sadece bu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN