10 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı için sonuçlar belli oldu

10 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı için sonuçlar belli oldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Sağlık Bakanlığına 10 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Sağlık Bakanlığına 10 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada 10 bin personelin atamasının yapıldığını belirterek şunları söyledi:

15-22 Mart tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS 2022/5 Sağlık Bakanlığının 10 bin sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları http://sonuc.osym.gov.tr adresimizde açıklanmıştır. Sonuçların sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim

FAHRETTİN KOCA: 10.000 YENİ ÇALIŞMA ARKADAŞI DAHA ARAMIZA KATILIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada ''KPSS ATAMA TERCİH SONUÇLARI, ÖSYM tarafından açıklandı. 10.000 yeni çalışma arkadaşı daha aramıza katılıyor. Yerleştirme sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve şifre ile erişiliyor. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN