Pıhtıları eritip tıkalı damarları açıyor! Her sabah bir kaşık şifa niyetine yiyin: Normal çeşitlerinden 4 kat daha faydası var

Pıhtıları eritip tıkalı damarları açıyor! Her sabah bir kaşık şifa niyetine yiyin: Normal çeşitlerinden 4 kat daha faydası var

Bu yiyeceği her sabah düzenli olarak bir kaşık yediğiniz takdirde resmen doğal ilaç tüketmiş oluyorsunuz. İnsan vücuduna birçok faydası varken özellikle de pıhtıları eriterek tıkalı damarları açmasından dolayı uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. İşte normal çeşitlerinden 4 kat daha faydalı olan o besin…

Tükettiğimiz her besin sağlığımıza iyi ya da kötü etkide bulunuyor. Bu yüzden hem yediklerimize hem de içtiklerimize sağlığımız için dikkat etmek oldukça önemli bir konu. Uzmanlar, vücuda zarar veren besinlerden uzak durulması sonucunda hastalıklara yakalanma riskinin azaldığını söylerken, her faydalı besinin insan vücuduna farklı katkısı olduğunu ifade ediyorlar. Bu besin ise tam olarak bu kapsamda insan vücuduna oldukça faydalı bir besin. Hatta normal çeşitlerinden kat kat daha faydalı.

yeni-proje-1-004.jpg

ÇAM AĞACINDAN ELDE EDİLEN MUCİZE

Bal tüketimi sağlık için oldukça önemlidir. Lakin tüketilen balın doğal içerikli olması da dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bal, binlerce yıldır tüketilen ve şifa kaynağı olarak bilinirken antiviral özelliklere sahip olmasından dolayı doğal mucize olarak adlandırılır.

En Son Haber’de yer alan habere göre, bal türleri arasında yer alan doğal “karabaş otu” balı, çeşitlerine oranla çok daha faydalı bir bal olarak biliniyor. Hafif kırmızımtırak ve hoş kokulu bir bal olan karabaş otu balı dudaklardan başlar ve genze kadar bütün ağız içine nane ferahlığı verir. Türkiye’de Karadeniz bölgesinde çam ağaçlarından elde edilir.

yeni-proje-2-007.jpg

DOĞAL İLAÇ YERİNE TÜKETİLİYOR

Karabaş balının içerisinde saponinler, glikozidler, sineoller vardır. Bu içerikler oldukça zengin besin maddeleri olduğu için vücuda faydası çoktur. Ayrıca bu baldaki aminoasit değeri diğer ballardan 3 4 kat fazladır. Dolayısıyla çok daha etkilidir. Her sabah bir kaşık tüketmek oldukça etkilidir.

Bu bal, damarlarda oluşan sertliği önlemeye yardımcı olur. Öte yandan kalp damarlarını açar ve kalbi kuvvetlendirir. İçerisindeki bileşenler sayesinde ağrı kesici özelliği de olan bu bal, sinirliliği dengeler, sara nöbetleri ve astım krizlerine iyi gelir.

yeni-proje-3-006.jpg

Sadece bu faydalarla kalmayıp aynı zamanda cilt hastalıklarına, sindirim sistemine, solunum sistemine ve bağışıklık sistemine fayda sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN