Prof. Dr. Osman Müftüoğlu açıkladı! Bunu yiyen yerinde duramıyor: O rahatsızlığın tek çaresi...

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu açıkladı! Bunu yiyen yerinde duramıyor: O rahatsızlığın tek çaresi...

Günlük yaşantımızda yaşadığımız stres, trafik ve sürekli olarak bir şeyleri yetiştirme sorunları hayatımızı derinden etkileyebiliyor. Özellikle cinsel sorunlar günümüzde büyük bir probleme dönüşmüş durumda. Bir zaman sonra düşen libidoyu ve cinsel gücü artırmak için çeşitli çözümler ararız ancak bunlar belli başlı hastalıkları tetikler. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ise cinsel sorununuzu kökten çözecek gizli karışımını açıkladı. Bunu yiyen yerinde duramıyor. İşte detaylar...

Günümüz çağının en önemli sorunlarından biri cinsel istikrarsızlık ve libido düşüklüğü. Hayatımızın büyük bir bölümünü trafik, iş temposu ve geçinme derdi ile uğraşıyoruz. Bu süreçte cinsel istikrarsızlık kendini göstermeye başlar. Sizde bu durumdan rahatsızsanız sakın ilaçlara başvurmayın. Bazı ilaçlar bünyesinde istenmeyen rahatsızlıklara neden olabiliyor. Bunun yerine doğal yöntemlere başvurmanız daha yararlı. Bu konuda yeni karışımını açıklayan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, libidonuzu yükseltecek karşımı paylaştı. Bundan bir kaşık yiyin ve asıl gücünüze kavuşun. İki malzeme ile mükemmel sonuç. İşte Osman Müftüoğlu'nun libido yükselten mucizevi karışımı...

OSMAN MÜFTÜOĞLU GİZLİ KARIŞIMI AÇIKLADI

Son zamanlarda doğal ilaç yöntemleri sıklıkla araştırılmakta. Özellikle cinsel istikrarsız ve libido düşüklüğü rahatsızlıkları için onlarca tedavi yöntemi önerilmekte. Ancak hangi tedavinin ne kadar etkili ve sağlıklı olduğu tartışma konusu. Bu süreçte kendine has karışımı ile dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun gizli karışımı sizin en büyük silahınız olabilir. Tek karışım ile mucizevi etki.

BU KARIŞIMI YİYEN YERİNDE DURAMIYOR

Peki Osman Müftüoğlu'nun cinsel güç artırıcı tarifi ne? Hangi ürünler kullanıyor? Sizler için karışımı tek tek araştırdık. İşte libidoyu artıracak karışımın tarifi;

fggfgf-39.jpg

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

HAZIRLANIŞI

1 tatlı kaşığı karabibere 3 tatlı kaşığı zerdeçal ekleyin. Ardından ılık su ekleyin ve karıştırın. Bu karışımı her sabah içerseniz tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olacaksınız.

KARABİBERİN FAYDALARI NELER?

  • Karabiber öksürüğe iyi gelir mi? sorusu geleneksel bilgi ile hemen evet diye yanıtlanabilir. Yine endişe duyanlar varsa bu bilgiyi tıbbın da onayladığını belirtmeliyiz. Bol C vitamini içeren ve doğal antibiyotik özelliği gösteren karabiber tohumu, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Karabiberli bal karışımı özellikle öksürük sorununa çare olmaktadır.
  • Karabiber zerdeçal gibi metabolizma hızlandırıcı baharatlarla karıştırıldığında sindirim sistemini rahatlatır. Bağırsak ve mide rahatsızlıklarının önüne geçen, hazmı kolaylaştıran bitki yemeklerin içinde veya çaylara katılarak tüketilebilir.
  • Karabiber ve zerdeçal ikilisi aynı zamanda sigarayı bırakmak isteyenlerin de tercihi olmaktadır.
  • Bol A vitamini içeriği ile cilt kadar göz için de faydalı olan karabiber, göz sağlığına yararı ile tanınır.
  • Hem ağrı kesici özelliği olan hem de çürümeyi engelleyen karabiber diş sağlığı için de birebirdir.
  • Anlık stres durumlarında semptomun yavaşlatılması için karabiber çayı içebilirsiniz. Ancak yoğun depresyon durumlarında psikolojik destek alınması gerektiğinin altı çizilmektedir.
  • Karabiberin kadınlara faydaları incelendiğinde özellikle kilo vermek isteyenler için yardımcı olduğu gözlenmiştir.
  • Karabiberin beyne faydaları da bulunmaktadır. Sinir hücreleri sağlığına olumlu etkisi olan karabiber depresif duygu durumundan uzaklaşmayı destekler.
  • Karabiberin cinselliğe faydaları olduğunu söyleyen uzmanlar açıklamalarında libidoyu artırdığına değinmektedir.

ghghhggh.jpg

ZERDEÇALIN FAYDALARI NELER?

Birçok baharat türünde olduğu gibi zerdeçal için de uzun yıllardır devam eden bilimsel araştırmalar mevcuttur. Bu araştırmaların çok büyük bir kısmında zerdeçalın sağlık üzerindeki olumlu etkileri hakkında fikir birliğine varılmıştır. Sofralarda sıklıkla kullanılan baharatlar arasında yer almasa da özellikle tavuk yemekleri ile birlikte sıklıkla kullanılan köri baharatına sarı rengini veren zerdeçaldır. Bu mucize baharat Güneydoğu Asya ile Hindistan gibi bölgelerde sarı renkli çiçeklere sahip bir bitkinin köklerinden elde edilir. Güçlü antienflamatuvar ve antioksidan özellikleri bulunan zerdeçal, Hindistan'da geleneksel bir tedavi yöntemi olan Ayurveda'da da sıklıkla kullanılır. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan tüm bireyler günlük olarak 1-2 kaşık zerdeçal tüketerek bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir. Yoğurtlu zerdeçalın faydaları, toz zerdeçalın faydaları gibi pek çok konu zerdeçal tüketmeyi düşünen bireylerin merak ettiği konular arasındadır. Zerdeçal her türlü tüketilebilir, fakat içerdiği kurkumin yalnızca yağda çözünebilir olduğundan yağ içeren yemeklerin yanında veya yoğurt gibi içeriğinde doğal olarak yağ bulundurulan besinlerle karıştırılarak tüketilmesi daha sağlıklı bir seçenektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN