Saç dökülme derdine son! Bu yöntem ile saçlarınız daha sağlıklı uzayacak! Haftada 2 kez uygulayın farkı görün

Saç dökülme derdine son! Bu yöntem ile saçlarınız daha sağlıklı uzayacak! Haftada 2 kez uygulayın farkı görün

Hemen Hemen herkesin yaşadığı saç dökülmesi problemine mükemmel bir çözüm önerisi ile geldik. Özellikle mevsim geçişlerinde artan saç dökülmesi büyük sorun oluşturabiliyor. Saç dökülmesini durdurmak için uygulayabileceğiniz yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte saç dökülmesini durduran o yöntem…

Birçok farklı nedenle saç dökülmesi yaşanabiliyor. Mevsim geçişleri, kimyasal ürünler, yüksek ısı, stres saç dökülmesinin başlıca nedenleri arasında yer alıyor. Dökülen saçların sıklığına bağlı olarak kişilerde kellik problemi görülebiliyor. Bu nedenle saçınızı korumak için ısıl işlemlerden uzak durmak ve saçınıza iyi gelen ürünleri kullanmak oldukça önemlidir. Saç dökülmesini durdurmak için yapılabilecek mükemmel bir öneriyi sizlerle bir araya getirdik. İşte saç dökülmesini durduran o yöntem…

ZEYTİNYAĞI MUCİZESİNDEN YARARLANIN

Saçın dökülmesini önlemek, saçtaki parlaklığı arttırmak ve canlılık kazandırmak için zeytinyağı mucizesinden yararlanın. Zeytinyağı saçın nemlenmesini ve beslenmesini sağlarken bakım da yapmaktadır. Saç derisine süreceğiniz birkaç damla zeytinyağı ile birlikte masaj yaparak biraz beklemeniz yeterli olacaktır.

Zeytin yağı saça faydaları

DÜZENLİ OLARAK YAPMAYA DİKKAT EDİN

Yavaş ve dairesel hareketler ile kan akışını uyaran zeytinyağının düzenli uygulandığında farkı siz de göreceksiniz. Haftada 1 ya da 2 kez zeytinyağı ile yapılan bakım saç köklerini güçlendirerek saç dökülmesinin önüne geçecektir. Saç dökülme problemi olmayanlar da bu yöntem ile daha sağlıklı bir saç görünümüne kavuşabilir.

Zeytin yağı saça nasıl uygulanır

KÖKLERİNE MASAJ YAPMAYI UNUTMAYIN

Saç köklerine masaj yapmak kan akışını hızlandırdığı için dökülme problemi ile savaşacaktır. Duşta ıslak saçınıza masaj yaparak dökülme probleminizi büyük oranda azaltabilirsiniz. Birazcık zeytinyağı ile birlikte kafa derisine masaj yapmak da aynı etkiyi verdiğinden daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.Zeytinyağını 5-10 dakika kadar bekletmeniz yeterli olacak.

Vakti olan kişiler uygulamayı 15-20 dakikaya kadar çıkarabilir. Saç derisinde ne kadar çok kalırsa faydası da o kadar fazla olacaktır. Ardından saçınızı şampuan ile yıkayabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN