Sadece 1 bardağı vücudu tamamen yeniliyor! Onda olan şifa hiçbir şeyde yok: Kolajenin doğal kaynağı

Sadece 1 bardağı vücudu tamamen yeniliyor! Onda olan şifa hiçbir şeyde yok: Kolajenin doğal kaynağı

Kolajen, başta kemikler, kıkırdak, lifler ve eklemler olmak üzere kas-iskelet sisteminin yapı taşlarını oluşturan bir proteindir. Vücudumuz için önemli olan bu proteini en iyi ve doğru şekilde nasıl alırız. İşte detaylar...

Kolajen temel olarak vücutta bir bağlayıcı görevi görür. Vücudun temel yapı taşlarından biri olan kolajen kelimesi Yunanca "colla" kelimesinden gelmektedir. "Tutkal" kelimesi gibi, kolajen de dokuları bir arada tutan yapıştırıcı görevi görür. Cilt içinde önemli rol oynayan kolajeni en kolay şekilde nasıl alırız. Detaylar haberimizde...

banka

1 BARDAK İÇİNCE HER DERDE DEVA OLUYOR! BİLİM İNSANLARI BÜYÜK SIRRI AÇIKLADI: EN GÜÇLÜ KOLAJEN KAYNAĞI

Kolajen, vücut için gerekli olan en güçlü protein kaynaklarından biridir. Yaşlandıkça vücudumuzdaki kolajen miktarı azalmaya başlar. Kolajen cildin elastik yapısını korumaya yardımcı olur. Cilt direncini arttırır. Ancak kolajen miktarı azaldığında cilt yaşlanma belirtileri göstermeye başlar. Piyasada birçok kolajen takviyesi olmasına rağmen kolajen ciltte ve vücutta doğal olarak depolanabilmektedir.

Son yıllarda “kolajen” kelimesinin çokça duymaya başladık. Sağlıklı, genç bir cildin bileşenlerinden biri olan kolajenin cilt üzerinde inanılmaz faydaları vardır. Cildi gençleştirmek, kırışıklıkları gidermek, vücuttaki çatlakları onarmak ve ciltteki nemi korumak için kolajene ihtiyaç vardır.

Genel olarak kolajeni dışardan ek ürünlerle alabilirsiniz. Kolajen içeren ürünlerin düzenli kullanımı saç, tırnak ve cilt sağlığınızın korunmasına yardımcı olabilir. Kolajen ayrıca tırnak kırılmalarını ve saç dökülmesini de önler.

Yaşlandıkça vücutta kolajen üretimi azalır. Takviye kullanmadan kolajen artırmak istiyorsanız çok etkili bir yol var. Özellikle kemik suyu vücutta doğal kolajen etkisi yaratarak cildin kısa sürede onarılmasına yardımcı olur.

Kemik suyu sadece cilt için değil tüm vücut için şifa kaynağıdır. Her gün bir bardak kemik suyu, neredeyse her derde deva, bağışıklık sisteminizi çelik kadar güçlü yapacaktır.

Kemik suyu, kemik ve bağ dokusundan oluşur, bu nedenle kalsiyum, magnezyum, kollajen, fosfor, amino asitler, kondroitin, glukozamin ve diğer birçok vitamini içerir.

Doğal bir kolajen deposu olan kemik suyu, bağışıklık sistemini güçlendirir, cilt hücrelerini yeniler ve saçların sağlıklı ve güçlü uzamasına yardımcı olur. Diyetinizde düzenli olarak kemik suyu tüketimi, özellikle çorbalar, beyin yaşlanmasını önlemeye yardımcı olabilir. Aynı zamanda vücudu hastalıklardan koruyan bir kalkan oluşturur.

Kemik suyu içmek cildinizin görünümünü iyileştirebilir. Bir bardak kemik suyu, kolajen hazinesidir. Kemik suyu, cildin kırışmasını ve sarkmasını önler. Cildin genç kalmasına yardımcı olur.

Kemik suyu içmek cildinizin direncini artırabilir. Çünkü kemik suyu cilt bariyerini güçlendirerek dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur. Bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar da kemik suyunun güçlü bir kolajen kaynağı olduğunu ve vücut için birçok faydası olduğunu göstermiştir.

1 BARDAK KEMİK SUYU İÇEN YAŞLANMIYOR

Kemik suyu, kalsiyum ve fosfor gibi birçok bileşen içerir. Kemik suyu bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudu grip ve enfeksiyon riskinden korur. Uzmanlar, vücudunuzun sağlığını korumak ve cildinizi güçlendirmek için her gün bir bardak kemik suyu içmenizi öneriyor.

Harvard Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, kemik suyu içmenin otoimmün hastalıkları olan kişilerde semptomları azalttığını buldu. Her gün bir bardak kemik suyu içmek direncinizi artırmanıza yardımcı olabilir.

banka

GENÇLİK KAYNAĞI

Kemik suyundaki kolajen ve jelatin cildi kırışıklıklardan korur. Kolajen selülite karşı da etkilidir. Cildi sıkılaştırır ve cildin direncini artırır.

Kemik suyundaki jelatin, bağırsak duvarını güçlendirir ve korur. Vücudu hastalıklardan korur. Eklem ağrısı çekenler, kemik suyunun faydalı etkileri sayesinde iyileşebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN