Sağlık Bakanlığı onlarca eski hükümlüye iş verecek! Karar resmi gazetede yayımlandı: Başvurular bugün başlıyor

Sağlık Bakanlığı onlarca eski hükümlüye iş verecek! Karar resmi gazetede yayımlandı: Başvurular bugün başlıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından eski hükümlüye müjdeli haber geldi. O kategoride personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de başvuru için gerekli koşullar ve tarihler verildi. Başvuru tarihi bugün itibariyle başlıyor...

Sağlık Bakanlığı bünyesine eski hükümlü personel alımı yapılacak. Eski hükümlü / TMY statüsünde yapılacak alımlar Resmi Gazete'de duyuruldu. Paylaşılan ilana göre, Bakanlık tarafından merkez ve taşra teşkilatında alım yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI SÜREKLİ PERSONEL ALIMI

Bugün itibariyle başlayan başvurular duyuruldu. Sağlık Bakanlığı bünyesine, eski hükümlü / TMY personeli alımı yapılacak. Toplamda 419 sürekli işçi alımı için Resmi Gazete'de detaylar paylaşıldı. Paylaşılan ilana göre, Sağlık Bakanlığı'nın merkez ve aşra teşkilatına alım yapılacak.

file-20201126-23-zat4az.jpg

BAŞVURU İÇİN TARİHLERİ

Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılacak alımlar "Temizlik Görevlisi" olarak alım yapılacak. İstihdam edilmek üzere 419 eski hükümlü / TMY statüsünde yapılacak alımlar için başvurular başladı. 4 Aralık - 8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak.

İŞKUR web sitesi (esube.iskur.gov.tr) adresi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Sürekli personel alımlarının il düzeyinde karşılanmasından dolayı, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi üzerinde bulunan ikametgah adresinize göre alım yapılacak. Başvuru için gerekli şartlar İŞKUR web sitesinde yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN