Sigara İçenlerin Bunun Sayesinde Ciğerleri Temizleniyor! Doğal Olarak Akciğer Temizliği Yapabilirsiniz

Sigara İçenlerin Bunun Sayesinde Ciğerleri Temizleniyor! Doğal Olarak Akciğer Temizliği Yapabilirsiniz

Akciğer insan bedeninde hayati önem taşıyan organlarımızdan birisi ve yanlış beslenme, sigara içmek, alkol kullanmak gibi durumlarda akciğerde toksinlerin birikmesiyle hastalıkların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Buna istinaden akciğerinizdeki toksinlerden arınması ve sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam edebilmesi için uygulanan bitkisel yöntemlerde merak ediliyor. Sizde evde kolayca etkili yöntemlerle akciğerinizi temizlemek istermisiniz? Ayrıntılarıyla paylaşıyoruz...

Özellikle sigara kullananların uygulaması gereken, bitkisel yöntemlerle akciğer temizleme ipuçlarını açıklayacağız. İlk olarak kötü alışkanlıklarınızı bırakmanızı ve doğal, bitkisel kürlerin uygulanmasını öneriyoruz. Bu sayede akciğeriniz toksinlerden kurtularak kanser hücrelerine karşı direnç gösterecektir.

Sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız beslenmemize dikkat etmeliyiz, sigara, alkol gibi alışkanlıklardan uzak durmalıyız. Sigara kullandığınızda toksik gazlar akciğerinize ve sonrada kan dolaşımına karışırak vücüdunuzda ki her organa yayılır. Tütün ve bileşikler kansere neden olduğu 40'tan fazla tehlikeli kimyasal salgıladığı bilinir.

Zehirli gazlardan oluşan karbon monoksit, oksit, azot ve az miktarda kansere sebep olacak radyoaktif parçacıkları bulundurur. Fakat bunlar sadece sigara değil bütün tütün ürünlerinin içinde bulunarak çok tehlikeli diyebiliriz.

Prematüre ölüm, Kalp hastalığı, Kalp krizi, İnme, Kan ve kemik iliği kanseri, ağız, gırtlak, boğaz, mide, böbrekler vb. Kalp-damar hastalığı, Ateroskleroz, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ve diğerleri gibi sigara kullanmanın zaraları arasında yer alıyor. Peki akciğer sağlığına iyi gelen ve sigara isteğini azaltan besinler neler? Akciğerimizi nasıl temizleriz? İşte detaylar...


ZENCEFİL

Zencefil. sağlımıza çok fazla yararı olan bir besindir, toksinlerin solunum sisteminden uzaklaştırılmasına yardımcı olur anti-enflamatuar iltihap karşıtı gibi özelliklere sahip olmaktadır. Kendisinde potasyumi magnezyum, çinko vb. gibi bir çok vitamini içinde barındırır. İçinde ki vitamin ve minarellerin kanser hücrelerini öldürdüğü de biliniyor.

zencefil.jpg

ZERDEÇAL

Zerdaçal'da anti-enflamatuar iltihap karşıtı gibi özelliklere sahip olup akciğerlerimizin temizlenmesinde oldukça etkililir.

zerdecal.jpg

BOL BOL ELMA TÜKETİN

Elme tüketmek doktoru evden uzak tutmak demektir diye biliriz. İçerisinde çok sayıda vitaminler ve antioksidanlar barındıran elma aciğer hastalıklarına karşı etkili olarak savaşmanıza yardımcı olacaktır.

elma.jpg

SARIMSAK TÜKETMEK

Doğal antibiyotik olarak bildiğimiz sarımsak akciğerimizde ki tıkayan solunum yolu enfeksiyonlarını temizleme çalışması gerçekleştiriyor. Diğer yandan iltihabı azaltan, iyileleştirmeye ve akciğer kanseri risklerine karşı yarcımcı oluyor.

sarimsak.jpg

AKCİĞER TEMİZLEYEN KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Çok etkili bir antioksidan kaynağına sahip olan keçiboynuzunu düzenli olarak tükketiğinizde kemik gelişiminizi destekler ve kansızlığa iyi gelir. Aynı zamanda akciğer temizliği gerçekleştirirek yıllarca sigara ve alkol kullanmış insanların doğal bir şekilde tedavi olmasına yardımcı olur.

keciboynuzu.jpg

MALZEMELER

6 adet keçiboynuzu
Yarım litre su

HAZIRLANIŞI

Hazırladığınız yarım litre suyu orta boy tencereye aktararak kaynatılır. Sonrasında ayarladığımız 6 adet keçiboynuzu soğuk su ile yıkayarak temizlenir. Yıkadığımız keçiboynuzları kaynayan suyun içerisine ilave edilir. 6-7 dakika civarında kaynatıldıktan sonra ocağı kapatıp 20 dakika kadar soğumaya bırakılır. Soğuyan keçiboynuzu karışımını kavanoz gibi cam bir şişeye yerleştirelek muhafa edilerek sabah akşam olmak üzere 1'er bardak tüketilmelidir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN