Sivilce yapıyor diye yemeyen pişman olacak! Bir avucunun faydasını duyunca şaşıracaksınız: Her tanesi hazine çıktı

Sivilce yapıyor diye yemeyen pişman olacak! Bir avucunun faydasını duyunca şaşıracaksınız: Her tanesi hazine çıktı

Birçok insan sivilce yaptığı için o yiyeceği yememek için direniyor. Lakin faydalarını öğrenince artık düşünmeden yemeye başlayacaksınız. Bir avucunda bile o kadar çok fayda var ki… Her bir tanesi adeta hazine çıktı. İşte detaylar…

Dizi ya da film izlerken, sohbet esnasında en iyi seçeneklerden biri çekirdek çitlemektir. Lakin birçok insan çekirdeğin sivilce problemi yaptığını düşünerek çitlemeyi tercih etmez. Oysaki bir avuç ay çekirdeğinin içinde inanamayacağınız vitamin ve mineraller bulunuyor. Vücuda önemli faydalar sağlayan ay çekirdeği kalp sağlığından cilt sağlığına kadar vücuda destek sağlıyor. Konuya ilişkin konuşan Diyetisyen ve yazar Rhyan Geiger çekirdeğin bilinmeyen faydalarını anlattı.

yeni-proje-14-003.jpg

KALPTEN CİLDE DESTEK VERİYOR

Ay çekirdeği, içerisinde bulundurduğu vitamin ve mineraller sayesinde insan sağlığına oldukça önemli etkiler sağlıyor. CNN’de yer alan bilgilere göre Diyetisyen ve yazar Rhyan Geiger çekirdeğin bilinmeyen faydalarını anlattı.

yeni-proje-15-003.jpg

Uzman isim bir avuç tuzsuz çekirdeğin faydalarını şöyle sıraladı:

  • Kalp sağlığını destekler.
  • Bağışıklığı güçlendirir.
  • Tiroid sağlığını destekler.
  • Sindirimi kolaylaştırır.
  • Sağlıklı büyümeye, gelişmeye ve onarıma yardımcı olur.
  • Cildi güçlendirir, parlatır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN