Tıka basa yiyip kilo verin! Sporsuz yüzde 100 etkili, 5 kuralı uygulayın

Tıka basa yiyip kilo verin! Sporsuz yüzde 100 etkili, 5 kuralı uygulayın

Fazla kilolarınızdan kurtulmayı istiyor ancak aç kalmaya dayanamıyorsunuz bu yöntem tam size göre. Sadece birkaç basit kurala uyarak yerken aynı zamanda da zayıflayacaksınız. İşte, yiyerek kilo vermenin en basit yöntemi...

Diyete başlayan birçok kişi ilk günler istikrarlı olsa da sonrasında aç kalmak istemediği için diyetini bozuyor. Siz de böyleyseniz yerken kilo vermenizi sağlayacak o yöntemi ayağınıza getirdik. İşte, hem midenizi doyuracak hem de zayıflamanızı hızlandıracak besin önerileri...

SEBZELER DİYETİN EN İYİ DOSTUDUR

Diyet listenize elinizden geldiği kadar sebze eklediğinizde, yeni lezzetler keşfedecekseniz. Mesela; balkabağı çorbası, karnabahar pizzası gibi alternatif tarifler sizi hem doyuracak hem de düşük kalorileri ile zayıflamanıza yardımcı olacak.

haber-2-sebze.jpg

DİYET LİSTESİNİN BÜYÜK NİMETİ BAKLİYATLAR

Bakliyatlar, diyette olanlar için mücevher kadar değerlidir. Lif bakımından zengin olan bakliyatlar uzun süre tok kalmanızı sağlayacak. Ayrıca yağ oranları düşük olduğu ve karbonhidrat ile protein kaynağı oldukları için de kilo verme sürecinizi hızlandıracak.

DÜZENLİ YEME ALIŞKANLIĞI EDİNİN

Acıkmamış olsanız bile sık sık küçük porsiyonlar tüketmeniz büyük önem taşıyor. Bu düzene alıştığınızda bir süre sonra midedeki açlık hissiniz önlenecek ve kendinizi tok hissedeceksiniz. Bu da enerji yakımınızı hızlandırarak fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak.

haber-2-ic.jpg

KIZARMIŞ BESİNLERDEN UZAK DURUN

Diyet listenizde et ve balık gibi ürünler bulunabilir. Ancak bu ürünlerin pişme yöntemine dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlıklı kilo vermek için fırınlama, haşlama ya da ızgara yöntemini tercih etmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN