Türkiye’de uygulanan diş tedavileri dünyada ilk sıralarda

Türkiye’de uygulanan diş tedavileri dünyada ilk sıralarda

Türkiye yetişmiş hekimleri, hekimlerin yüksek özverisi ve dünya genelindeki başarıları ile dünyada ilk sıralarda yer alan ülkelerden birisi haline geldi.

Özellikle organ nakli, cerrahi prosedürler ve sağlık hizmetlerine ulaşma açısından dünyada çoğu ülkenin örnek aldığı bir ülkeye dönüştü. Diş hekimliği ve tedavileri de yine Türkiye’nin parlayan yüzlerinden biri haline geldi. Her yıl çok sayıda hasta yurt dışından Türkiye’ye diş tedavileri amacı ile geliyor ve bu sayının artarak devam etmesi, tedavilerin ne kadar başarılı olduğunu kanıtlar nitelikte.

'DOKTOR-HASTA İLİŞKİSİ SAĞLIK TURİZMİ İÇİN KIYMETLİ'

Sağlık turizmiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci, şöyle konuştu:

“Türkiye’de gerçekten kaliteli bir diş hizmeti sunuluyor. Özellikle estetik tedaviler açısından Türk diş hekimlerinin sunduğu tedaviler üst sıralarda yer alıyor. Estetik tedaviler diş hekimliğindeki en zor branşlardan bir tanesi. Hastalar elde etmek istedikleri görüntü ile başvuruyorlar fakat hem kişisel özellikler hem de altta yatan kondüsyonlardan kaynaklanan birtakım farklılıklar ve kimi zaman hastalıklar oluyor. Tüm bu sorunları çözerek doğal, gerçeğe uygun ve estetik bir görüntü elde etmek gerçekten çok ama çok zor bir süreç. Bu aşamada en önemli basamağın hasta ile iletişim olduğunu düşünüyorum. Çünkü hasta ne istediğini çok iyi bilerek geliyor fakat tam olarak bunu anlamak ve nasıl elde edileceğini çözmek ise gerçek bir deneyim istiyor."

FİYAT-PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNDE TÜRKİYE ÖNE ÇIKIYOR

Türkiye’de yapılan diş hekimliği tedavilerinin kalitesinin yüksek olması hastaların tercihini etkileyen en önemli faktörlerden birisi. Yine Türkiye’de yapılan tedaviler yurt dışına kıyasla daha uygun bir skalada bulunuyor. Fiyat-performans değerlendirmesi yapıldığında ise Türkiye’de tedavi yaptırmak çok avantajlı bir hale geliyor. Bu açıdan da hastalar çoğunlukla Türkiye’yi tercih ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN