Yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı kabartma tozu atın mucizeye tanık olun! Bu pratik yöntemi kimse bilmiyor

Yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı kabartma tozu atın mucizeye tanık olun! Bu pratik yöntemi kimse bilmiyor

Günlük hayatta koşuşturmadan dolayı sık sık terleriz. Terleme ile birlikte istenmeyen kokular ve görüntüler meydana gelmekte. Bunla beraber sağlık açısından da terleyip soğuma ciddi bir sağlık sorunları oluşturabilir. Fakat eğer aşırı terliyorsanız hemen doktora başvurun. Bu terlemeler ciddi sağlık sorunlarının belirtileri olabilir. Size vereceğimiz bu yöntem ile aşırı terleme sorunundan kurtulacaksınız. Bu yöntemi kimse bilmiyor, 2 TL'ye ferahlayın. İşte hayatını kolaylaştıracak o yöntem...

Terleme problemi her yaşta görülebilen büyük bir sorundur. Terleme aslında vücutta meydana gelen, vücudun su, tuz ve ısı dengesini sağlayan fizyolojik bir olaydır. Ancak aşırı terliyorsanız bir sorun var demektir. Aşırı terleme genelde metabolizmanın hızlı çalışmasından kaynaklı olur ve istenmeyen koku ve görüntüye neden olur. Sizde aşırı terleme gibi bir sorunla karşı karşıyaysanız mutlaka bu yöntemi deneyin. Kimse bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. Tek malzeme ile terleme sorunundan kurtulun. İşte kabartma tozunun inanılmaz faydası...

AŞIRI TERLEME SORUNUNA SON

Havaların soğumasıyla birlikte kışlık üstler ve montlar dolaplarda yerini almaya başladı. Artık dışarı çıkarken üşümemek için kalın giyiyoruz ancak bazen bu giyiniş hasta olmamıza neden olabiliyor. Aşırı derecede terleme bu havalarda soğuk algınlığına yol açar. Eğer sizde aşırı terleyenlerdenseniz mutlaka bu yöntemi deneyin. Genelde mutfak alanında kullanılan kabartma tozunu bu sefer cildinize uygulayacaksınız. Bu yöntemi kimse bilmiyor ancak hayatınızı kolaylaştıracak!

yeni-kmfggf.jpg

KİMSE BU YÖNTEMİ BİLMİYOR!

Herkesin evinde bulunan kabartma tozu terleme sorununu gidermede oldukça etkilidir. Kabartma tozunu vücuda sürdüğünüz zaman vücuttaki fazla nemi emme özelliği vardır. Kabartma tozunun nem emme özelliği ve nemi nötralize etmesi ile aşırı terleme sorunu engellenmiş olur. Kabartma tozunun kötü kokuları giderici özelliği de vardır. 1 çay kaşığı kabartma tozunu yarım bardak çay fincanı su ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı terleme bölgelerine pamuk yardımı ile sürün ve yaklaşık 15/20 dakika kadar bekletin ve ılık su ile durulayın. Bu işlemi haftada 2/3 kez uygulamalısınız.

TER KOKUSU VE İSTENMEYEN GÖRÜNTELERDEN KURTULUN

Sizler için aşırı terlemenin önüne geçen doğal yöntemleri tek tek araştırdık. Bu pratik yöntemler ile ne hasta olacaksınız ne de ter kokacaksınız. Hazırsanız kimsenin bilmediği yöntemleri açıklıyoruz;

ELMA SİRKESİ

Aşırı terleme problemine en iyi gelen doğal yöntemlerden bir tanesi elma sirkesidir. Elma sirkesi çok güçlü bir antioksidandır. Elma sirkesi, zararlı bakterileri yok etmede önemli bir rol oynar. Uyumadan önce ılık bir duş alın ve vücudunuzu anti bakteriyel sabun veya jel ile yıkayın. Kuruduktan sonra terleme olan bölgelere pamuk ile elma sirkesini tampon şeklinde sürün. Giyinmeden önce sirkenin kurumasını bekleyin. Sabah uyandıktan sonra tekrar ılık duş alın ve terleme olan bölgelere vücut pudrası sürün. Elma sirkesini içerek de terleme problemini çözebilirsiniz. Bir bardak ılık suya 1 ya da 2 çay kaşığı kadar elma sirkesi ve biraz bal koyun. Hazırladığınız karışımı günde 1 bardak olmak üzere her gün içmelisiniz.

kmuii.jpg

SİYAH ÇAY

Halk arasında hararet giderici olarak bilinen siyah çay, aşırı olmamak kaydı ile tüketildiğinde terlemeyi önleyici etkisi vardır. Siyah çay içerisinde bulunan asitler terlemeyi önlemede etkilidir. Aynı zamanda siyah çay, anti bakteriyel özelliği sayesinde vücudun kötü kokmasına sebep olan bakterilerle savaşır. Terlemeyi önlemek için siyahı çayı içerek veya bir pamuk yardımı ile vücudun terleyen bölgelerine sürebilirsiniz. Siyah çayı demlikte veya bir bardak içerisinde demleyin. Demlenen çayı bir kaba boşaltın ve ılımasını bekleyin. Ilıttığınız çay içerisine pamuk bandırın ve terleyen bölgelere birkaç defa uygulayın. Siyah çay uygulamasını haftada 1 veya 2 kez yapabilirsiniz.

TERLEMEYE KARŞI ALINABİLECEK ÖNLEMLER

  • Soğuk su içmek vücut ısısını dengeler ve aşırı terlemeyi engeller. Mümkün olduğunca soğu su içmek işinize yarayacaktır.
  • Alkol ve sigarayı azaltın veya bırakın. Sigara ve alkol terlemenize neden olur, ayrıca teriniz kötü kokar.
  • Kahve ve kola gibi kafein içeren içecekleri az tüketin. Kafein ve diğer etken maddeler daha çok terlemenize sebep olur.
  • Parfüm veya deodorant sıkmadan önce vücudunuzun kuru olmasına dikkat edin. Böylece kötü kokuyu iyi kokuyla karıştırmamış olursunuz.
  • Sentetik kumaşlar giymmdir. Yoğun gündelik yaşamınızda duş almak için 15 dakikanınızı bile ayırsanız, tüm gün iyi kokarsınız.
  • Vücudunuzu haftada 3 kez antiemeye dikkat edin. Sentetik kumaşlar terlemenize ve kötü ter kokusuna sebep olur. Doğal ipliklerden yapılmış kumaşları tercih etmeniz, sizi daha rahat ettirecektir.
  • Sıkça duş alın. Duş almak günümüz toplumunda günde en az bir defa yapmanız gereken bir eyleseptik şampuan ile yıkayın. Böylece kötü kokuların oluşmasına sebep olan her şeyin önüne geçebilirsiniz.

kmdffdfd-41.jpg

  • Hazır yiyecekleri azaltın. Mümkün olduğunca baharatsız ve doğal yiyeceklere yönelin.
  • Mineral su ve soda tüketmeyin.
  • Çinko içeren besinler tüketin.
  • Stresli aktivitelerden uzak durun, hafif sporlar yapın.
  • Kuru üzüm yemek vücut ısısını dengeler. Bol bol tüketin.
  • Kilo kontrolünü sağlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN