Yıllardır sağlıklı diye içmişiz! Canan Karatay kefirden uzak durun dedi Onun yerine bakın ne önerdi

Yıllardır sağlıklı diye içmişiz! Canan Karatay kefirden uzak durun dedi Onun yerine bakın ne önerdi

Yıllardır doğru sanılan yanlış! Meğer sağlıklı diye içiyorduk! Canan Karatay kefirden uzak durun diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti! Onun yerine işte bu gıdayı önerdi...

Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay, SözcüTV'de katıldığı bir programda kefir hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti. Karatay, kefirin ayranla aynı olduğunu belirtti ve sütün doğal fermantasyonu sonucu elde edildiğini vurguladı.

KEFİR YERİNE ONU ÖNERDİ

62b19224e4bfdc23e8d35ad7.webp

Karatay, kefirin ayranla benzerliğine dikkat çekerek, "Kefirin ayran farkı yok, sütün fermente halidir. Doğal fermantasyon yapıldığı zaman, iyi bir sütle yapıldığı zaman... İyi bir süt ne demek, inek sütü tehlikelidir. Manda sütünden, koyun sütünden alıp yapabilirler." ifadelerini kullandı.

KARATAY'DAN EV YOĞURDU TAVSİYESİ

16124551-1200x675.webp

Yoğurt yapmanın önemine de değinen Karatay, özellikle ev hanımlarının yoğurt yapmalarını ve çocuklarıyla birlikte bu aktiviteyi gerçekleştirmelerini önerdi. Çocukların kendi yoğurtlarını yaparak bu sürece dahil olmalarının sağlıkları açısından faydalı olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN