Yüzünüzdeki Sivilceler Kabusunuz Olduysa Korkmayın! Bu Yöntemler Sayesinde Sonsuza Dek Kurtulabilirsiniz

Yüzünüzdeki Sivilceler Kabusunuz Olduysa Korkmayın! Bu Yöntemler Sayesinde Sonsuza Dek Kurtulabilirsiniz

Bir çok kişinin sorun yaşadığı yüzdeki sivilcelerden nasıl kolay ve doğal yollar ile kurtuluruz onu açıklayacağız. Hiç beklenmedik bir anda yüzümüzde beliren sivilceler bizler oldukça rahatsız edebiliyor bunun en büyük nedenlerinden birisi stres sonrada düzensiz beslenme geliyor. Peki yüzdeki sivilcelerden doğal yöntemler ile nasıl kurtuluruz? Yüzdeki sivilceleri nasıl kuruturuz? Gibi sorularınızın cevaplarını bu haberimizde ayrıntılarıyla paylaşıyoruz.

Yüzdeki sivilcelerden kurtulmak istiyorsak öncelikle stres ve düzensiz beslenmeden uzak durmamız gerekiyor özelliklede stres en önemli etkenlerden birisi. Doğal yöntemler ile kısa bir süre içerisinde sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz. Pahalı ilaçlara başvurmadan doğal yollar ile sivilceleri tamamıyla yok etmenin sırlarını paylaşacağız. Peki en etkili ve hızlı şekilde sivilcelerinizden nasıl kurtulursunuz? İşte detaylar...

Sivilcelerinizden kurtulmak için sunacağımız yöntemler doğal olsa da, eğer hassas ve alerjik bir cilde sahipseniz verdiğmiz yöntemleri uygulamadan önce mutlaka uzman doktordan bilgi almanız gerekiyor. Bu yöntemleri uygulamanızın ardından yanma, kızarıklık ve kaşıntı gibi şeyler hissederseniz yüzünüzü iyice suyla duruladıktan sonra tekrar uygulayabilirsiniz.

ELMA SİRKESİNİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Her derde deva olan elma sirkesi yüzdeki sivilcelerede çok iyi geliyor. Yüzünüzde bulunun sivilceyi tam anlamıyla yok etmeni yardımcı olurken diğer sivilcelerinde yayılmasını engeller. Temiz bir pamuğa 2-3 damla elma sirkesini sıkarak sivilcenin üzerine sürün. İlk başta koku biraz rahatsız etsede dakikalar içerisinde rahatsızlığı gidecektir.

elma-sirkesi-001.jpg

LİMON İLE SİVİLCELERİ YOK EDİN

Limonun içeriği olan antiseptik etkisi ile çok kısa süre içerisinde yüzdeki sivilcelerin kurumasını ve iyileşmesine yardımcı olur. Ecza dolabınızda bulunan gazlı bezi alın ve 2-3 olacak şekilde limon damlasını gazlı bezin üzerine sıktıktan sonra sivilcenizin üzerine yapıştırın. 20 dakika civarında bekledikten sonra gazlı bezi çıkartın. Sivilceni tamamen kuruyana kadar bu işlemi gün 1 kez olacak şekilde uygulayın.

limon.jpg

ÇİLEKLE SİVİLCELERE SAVAŞ AÇIN

Çileğin içerisindeki asidik madde sayesinde sivilcelerinizde kurtulun. 4 adet çileği ezerek püre haline getirdikten sonra hazırladığınız püreyi sivilcenizin üzerine krem gibi sürün. 15 dakika civarında bekledikten sonra yüzünüzü ılık bir suyla yıkayın. Çileğin içersindeki asidik nedeniyle bu işlemi haftada 2 kereden fazla uygulanmamalıdır.

ilek.jpg

EN BİLİNEN YÖNTEM KARBONAT

Karbonatı çoğu doğal yöntemlerde kullanırken sivilcelerede faydalı olduğunu biliyor musunuz? yağlı ciltlerin bakım malzemesi olarak ön plana çıkan karbonatı yarım çay kaşığı aldıktan sonra üzerine 2 damla limon suyu ilave ederek hazırladığımız karışımı sivilcenin üzerine parmağımız yardımıyla sürebiliriz. 20 dakika bu şekilde bekledikten sonra bu işlemi günde 1 defa olacak şekilde yapabiliriz.

karbonat.jpg

HER DERDE DEVA ALOE VERA

Hücrelerin yenilenmesinde ve sivilcelerin yok olmasına yardımcı olan aloe vera kısa sürede etkisini gösterir. 1 tatlı kaşığı aloe vera jelini ve 2 çay kaşığı limon suyunu karışım haline getiriyoruz. Sonra bu karışımı sivilcelerimizin üzerine uyguluyoruz ve 15 dakika bekletiyoruz. Daha sonra ılık su ile yıkıyoruz.

alo-vera.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN