Zuhal Topal'ın tek formülle zayıflatan diyeti! 35 kilo verdiren metodu açıkladı: Her gün bir tatlı kaşığı bundan yemiş

Zuhal Topal'ın tek formülle zayıflatan diyeti! 35 kilo verdiren metodu açıkladı: Her gün bir tatlı kaşığı bundan yemiş

Televizyon ekranlarının beğenilen sunucusu Zuhal Topal, zayıflamanın sırrını paylaştı. Tek formülle zayıflatan diyeti duyuran Topal, 35 kilo vermeyi başardığı metodu tane tane anlattı. Tek yapmanız gereken her gün bir tatlı kaşığı yemeniz. İşte o tarif...

Ünlü sunucu Zuhal Topal, doğum sonrasında aldığı fazlalıklardan kurtulmanın yöntemini paylaştı. Zayıflamak isteyenlerin merakla araştırdığı o yöntem Zuhal Topal'ı adeta eritmeyi başardı. İşte o zayıflama yöntemi...

ZUHAL TOPAL'IN ZAYIFLAMA SIRRI

Zuhal Topal bu yöntem sayesinde sadece 24 ayda 35 kilo vermeyi başardı. Zayıflama metodunu paylaşan Topal, fit vücudunu bu metoda borçlu. Doğum sonrasında kilo aldığını söyleyen Topal, bir kısmını emzirme döneminde attığını açıkladı. İş temposunda yoğun olsa da enerjik olabilmenin yolunu küçük sırlarında sakladı. Sırlarından birisi olarak her gün bir tatlı kaşığı o ürünü tükettiğini duyurdu.

an-ideal-diet-grocery-list-to-know-what-to-buy-for-dieting-feature-001.jpg

HER GÜN 1 KAŞIK

Doktor kontrolünde olan bir diyeti tercih ettiğini söyleyen Zuhal Topal, her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tükettiğini öne sürdü. Az ve sık yemek yiyerek beslendiğini söyleyerek, mutlaka doktor gözetiminde diyet yapılması gerektiğini ifade etti.

corek-otu-7.jpg

ÇÖREK OTU ZAYIFLATIR MI?

Çörek otu sağlık konusunda birçok konuyu kapsarken, aynı zamanda zayıflamak için de büyük bir etkendir. Diyetisyenlerin zayıflama sürecinde, müşterisine sık sık önerdiği bir üründür.

Sabahları aç karnına tüketildiğinde iştahı kapatır ve metabolizmayı hızlandırır. Fakat, çörek otu tek başına yeterli bir zayıflatma aracı değildir. Bu tarz ürünleri tüketmeden ve tarifleri uygulamadan önce kesinlikle bir uzmanın tavsiyesini almanız önerilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN