Salih Memişoğlu kimdir? Neden öldü, ne iş yapıyordu? Hayvanat bahçesinde yaşamını yitirdi

Salih Memişoğlu kimdir? Neden öldü, ne iş yapıyordu? Hayvanat bahçesinde yaşamını yitirdi

Ünlü isimlere danışmanlık vermesiyle bilinen biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. İşte, Salih Memişoğlu biyografisi...

İstanbul Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesinde, para meselesi nedeniyle iki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen silahlı kavgada ilk belirlemelere göre, ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ve O.F.Z. isimli vatandaş hayatını kaybederken, O.Ö. isimli şahıs ise yaralandı. Gerçekleşen feci olay sonrası saldırgan M.Ö. ise aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, ekipler konuyla ilgili soruşturma başlattı.

unlulerin-hocasi-salih-memisoglu-silahli-saldirida-olduruldu-h66825-feff0.jpg

SALİH MEMİŞOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1967 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Salih Memişoğlu aslen Ofludur.

Dünya çapında tanınan biyoenerji uzmanı olan Salih Memişoğlu, metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım gibi konularda aralarında ünlü isimlerinde olduğu kişilere hizmet veriyordu.

Biyoenerji ve metafizik alanda yurt içinde ve yurt dışında yaptığı çalışmalarla dünya çapında ismini duyurdu. Metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik unsurların göz ardı edilmesi olduğunu savunmaktaydı.

9 Mart 2021 tarihinde yaşadığı tartışmada silahla vurularak öldürüldü. Salih Memişoğlu 54 yaşındaydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN