Samsun'da korona hastaları ile test yaptırmak isteyenler aynı sırada bekletildi iddiası

Samsun'da korona hastaları ile test yaptırmak isteyenler aynı sırada bekletildi iddiası

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören hastalar ile test yaptırmak isteyen vatandaşların aynı kuyrukta bekletildiği iddia edildi. Yaşanan yoğunluk ise bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Yurt dışına çıkmak için test yaptırmak isteyen gurbetçilere son günlerde artan vaka sayıları da eklenince Samsun’daki hastanelerde yoğunluk arttı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk bir vatandaş tarafından kaydedildi. Hastanede koronavirüs nedeniyle oluşan kuyruklar vatandaşı çileden çıkardı. Vatandaşlar diğer devlet hastaneleri ve özel hastanelerde de aynı kalabalığın olduğunu iddia etti.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Özellikle Almanya’da çalışan gurbetçilerin izinlerinin bitmesiyle birlikte test yaptırmak için hastanelere akın etmesi, artan vaka sayılarıyla birlikte hastanelerin içerisinde ve dışında uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Covid-19 virüsünü taşıyan hastaların, diğer sağlıklı olan ancak test yaptırmak isteyen vatandaşlarla aynı sırada bekledikleri ileri sürüldü. Pozitif hastalarla aynı koridor ve poliklinikleri kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, kendi aralarında ya da hastane personeliyle tartışma yaşıyor. Sıra bekleyen vatandaşların sosyal mesafeye kuralına uymamaları ise çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN