Sarallar çetesinin lideri Ümit Saral Trabzon'da yakalandı...' Abi beni nasıl buldunuz?'

Sarallar çetesinin lideri Ümit Saral Trabzon'da yakalandı...' Abi beni nasıl buldunuz?'

Sarallar grubunun lider kadrosundaki Ümit Saral Trabzon'da yakalandı. Yayla evinde gizlenirken yakalanan Saral, Polise "Abi beni nasıl buldunuz" dedi.

Trabzon KOM şube ekipleri çemberi daha da daraltıp son olarak Çaykara -Uzungöl güzergahından 20 kilometrelik alan içindeki Karaçam mevkiinde bulunan virane bir yayla evinde olduğunu tespit etti. Harekete geçen özel ekip Ümit Saral’ı araç içinde Taşkıran mevkiinde yakaladı. Yakalandığı araçta, üzerinde ve saklandığı yayla evinde yapılan aramalarda 1 adet kaleşnikof tüfek ve 2 adet şarjör, 1 adet glock marka tabanca ve 3 adet şarjör, 1 adet pompalı av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, çeşitli isimler adına düzenlenmiş sahte kimlik belgeleri ve çok miktarda para ele geçirildi. Araçta ele geçirilenler arasında en çok dikkat çeken ise Ümit Saral’ın okumak için aldığı ‘Kral Kaybederse’ isimli kitap oldu.

SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORDU

Rize'de kahvehane katliamının baş faili olarak aranan Ümit Saral'ın tüm aralamalar rağmen bulunamaması, telefon kayıtlarına düşmemesi ancak çetenin eylemlerinin devam ediyor olması üzerine polis ekipleri araştırmasını derinleştirdi. Ekipler, Trabzon'a gelen ve kendisini Birol Saral olarak tanıtan ve Ümit Saral'ın tüm resmi ve resmi olmayan faaliyetlerini yürüten şahsı tespit etti.

TERS DÜŞTÜĞÜ YARDIMCISI TAKİBE ALINDI

Polis önce Birol Saral ismini kullanan Ahmet Akgül'ü takibe aldı. İkilinin bir süre sonra ters düşmesi üzerine, Akgül'ün yerine geçen Selim Hacıahmetoğlu'nu yakın takibe alarak Ümit Saral'ın çok sık yer değiştirdiği verilerine ulaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN