Üniversiteli Seda'nın enkazdan acı haberi geldi

Üniversiteli Seda'nın enkazdan acı haberi geldi

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depreme Bayraklı bulunan Doğanlar apartmanında yakalanan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Dinçer, hayatını kaybetti.

İzmir’de yaşanan depremde Doğanlar apartmanının enkazında kalan ve yeri belirlenen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Dinçer’den acı haber geldi.

Ekiplerin çalışması sonucu Seda Dinçer’in saat 22:35’te cansız bedeni enkazdan çıkarıldı. Ekipler, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

doganlar-apartmanui.jpg

KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Deprem sonrası arama kurtarma ekiplerinin aralıksız süren çalışmaları 80. saatine girdi. Uzun zaman geçmesine rağmen enkaz altından halen sevindirici haberler de gelmeye devam ediyor. Bir yandan ekipler enkaz altında kurtarma çalışmaları yaparken, dışarıda ise yardım kuruluşları depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Yıkılan binaların çevresindeki park alanlarına depremzedeler için çadırlar kurulurken, depremzedeler için tüm Türkiye’den gelen yardımların basketbol ve futbol sahalarını doldurduğu görüldü.  

                                           

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN