Sedat Şahin tahliye olur olmaz gözaltına alındı

Sedat Şahin tahliye olur olmaz gözaltına alındı

"Şahinler" ve "Sarallar" arasındaki çatışmalara ilişkin 17'si tutuklu 74 kişinin yargılandığı davadan bugün tahliye olan Sedat Şahin başka bir soruşturma kapsamında cezaevi çıkışında tekrar gözaltına alındı.

"Şahinler" ve "Sarallar" arasındaki çatışmalara ilişkin 17'si tutuklu 74 kişinin yargılandığı davadan bugün tahliye olan Sedat Şahin başka bir soruşturma kapsamında cezaevi çıkışında tekrar gözaltına alındı. İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılan bir önceki duruşmada çıkan gerginlik üzerine güvenlik gerekçesiyle bugün Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları karşısında bulunan duruşma salonunda yapılan davada Sedat Şahin'in de aralarında bulunduğu 4 kişi tahliye edilmişti.

BAŞKA BİR SORUŞTURMADAN GÖZALTI VE YAKALAMA KARARI VAR 

Hakkındaki başka bir soruşturma kapsamında gözaltı ve yakalama kararı bulunduğu öğrenilen Sedat Şahin, Silivri Cezaevi'ndeki duruşma salonundan çıkarıldıktan sonra İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Şahin'in sağlık kontrolleri ardından Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirileceği öğrenildi.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN