11 otomobil paramparça oldu: Gürültü deprem gibiydi

Yozgat'ta bir apartmanın istinat duvarının üzerine başka bir binanın istinat duvarı daha yapıldı. İki apartman arasındaki istinat duvarı iftar vakti 11 otomobilin üzerine düştü. Deprem olduğunu düşündüklerini söyleyen vatandaşlar "Ezan okunmaya başlayınca büyük bir gürültü koptu. Üst taraftaki bina yapılırken bizim binanın istinat duvarının üzerine istinat duvarı yapıldı. Buna belediye nasıl izin verdi?" ifadelerini kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yozgat'ta meydana gelen olayda, Ravza Apartmanı'nın 7 metre yüksekliğinde, 25 metre uzunluğundaki istinat duvarı, iftar vakti park halindeki 11 otomobilin üzerine çöktü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekibi sevk edildi.

Olay yerinde polisler tarafından çevrede güvenlik önlemi alınırken, itfaiye ve AFAD ekipleri de incelemede bulundu. Olayda yaralanan olmazken, otomobiller ise kullanılamaz hale geldi.

GÜRÜLTÜYÜ DEPREM SANDILAR

Apartman sakinlerinden Hüseyin Yılmaz, iftar vaktinden 10 dakika önce geldiğini ve otomobilini park ettiğini söyleyerek, "Ezan okunmaya başlayınca büyük bir gürültü koptu. Deprem oluyor diye düşündüm. Araçlardan yoğun bir alarm sesi geldi. Balkondan baktığımda istinat duvarının çöktüğünü gördüm. Üst taraftaki bina yapılırken bizim binanın istinat duvarının üzerine istinat duvarı yapıldı. Buna belediye nasıl izin verdi? Allah'tan can kaybı yok. Olan malımıza oldu" dedi.

Öte yandan 11 aracın paramparça olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.