16 yaşındaki liseli öğrencisi intihar etti: Çantasından çıkan not şaşkına çevirdi

16 yaşındaki liseli öğrencisi intihar etti: Çantasından çıkan not şaşkına çevirdi

Trabzon'da sevgili olmak istediği bir kız arkadaşıyla tartışan 16 yaşındaki lise öğrencisi, başına ateş ederek intihar etti. Çocuğun çantasından "Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" yazılı bir not çıktı.

Trabzon'un Yomra ilçesinin Sancak Mahallesi’nde bir intihar olayı meydana geldi. Yomra Anadolu Lisesi 12'inci sınıf öğrencisi A.E.K., iddiaya göre çıkma teklifini kabul etmeyerek, kendisiyle görüşmek istemeyen bir kız arkadaşıyla tartıştı.

Tartışma sonrası A.E.K. belinden çıkardığı tabancayı başına dayayıp, intihar edeceğini söyledi. A.E.K.'yı ikna edemeyen diğer arkadaşları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, bekçi ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler bölgeye gelmeden A.E.K., başına doğrulttuğu silahı ateşledi. Çocuk, ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'KARŞILIK BULABİLSEYDİM BÖYLE OLMAZDI'

Okul çantasından 'Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı' yazılı not çıkan liselinin intihar öncesi son anları da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde; elinde tabanca bulunan A.E.K.'nın, kız arkadaşıyla görüşüp, bölgeden uzaklaştığı, kısa süre sonra bekçilerin olay yerine koşarak geldiği anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN