Blinken Netanyahu ile görüştü

Blinken Netanyahu ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü. Görüşmede Gazze'deki insani durum ve ateşkes anlaşması ele alındı. İsrail medyasına göre Netanyahu Blinken’a, Hamas’ın ’saldırıların tamamen durdurulması’ talebine devam etmesi halinde, İsrail’in Refah kentine kara saldırısı başlatacağını ve ateşkes anlaşması yapılmayacağını söyledi.

7 Ekim’den bu yana 7’nci kez geldiği İsrail’de temaslarını sürdüren ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşme gerçekleştirdi. İlk önce baş başa görüşen Blinken ile Netanyahu daha sonra heyetler arası görüşmeye katıldı.

İsrail medyası, Netanyahu’nun Blinken’a, Hamas’ın ’saldırıların tamamen durdurulması’ talebini sürdürmesi halinde İsrail’in Gazze Şeridi’nin Refah kentine kara saldırısı başlatacağını ve ateşkes anlaşması yapılmayacağını söylediğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN