23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale'de de çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Bayram kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanında resmi tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanvekili Süleyman Canpolat, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu başta olmak üzere, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve kentliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleşirken, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Tören, öğrencilerin şiir okumalarının ardından sona erdi.

Tahta At Çocuk Şenliği Bu Sene de Rengarenkti…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çanakkale Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Tahta At Çocuk Şenliği, bu sene de Halk Bahçesinde kentli çocuklarla buluştu. Söyleşiler, animasyonlar, şişme oyuncaklar, sahne gösterileri, atölyeler, sanat aktiviteleri, yüz boyama, sergiler, sokak oyunları ve spor aktiviteleri gibi birbirinden eğlenceli etkinlik ve oyunlar, 23 Nisan coşkusuna renk kattı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Belediye Başkanvekili Süleyman Canpolat da Halk Bahçesindeki Tahta At Çocuk Şenliğini gezerek, kentlilerin ve miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Çocuklar, gün boyu süren çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN