5 bin kilometrelik hata: Rus turistleri Madrid yerine Mardin'e götürdüler

5 bin kilometrelik hata: Rus turistleri Madrid yerine Mardin'e götürdüler

Rusya'da bir turizm acentesi müşterilerine şoku yaşattı. Acente Madrid'e gitmek isteyen müşterilerini yanlışlıkla Mardin'e gönderdi. Yanlış yere geldiklerini havalimanına gelince anlayan müşteriler bir gün boyunca Mardin'de ağırlandı.

Rusya'da bir turizm acentesi İspanya'nın başkenti Madrid'e gitmek isteyen yolcularını isim karışıklığı nedeniyle Mardin'e gönderdi.

Habertürk’ten Veysi İpek’in haberine göre müşteriler Madrid yerine Mardin’e geldiklerini havalimanına gelince fark etti.

ACENTE İSTANBUL AKTARMALI MARDİN BİLETİ KESİYOR

Turizmci Bekir Falay karışıklığı şöyle anlattı: “Rusya’dan bir talep geliyor Madrid’e gitmek üzere. Oradaki acente Madrid yerine İstanbul aktarmalı Mardin biletini kesiyor. Müşteriler Mardin’e geldiklerinde beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyorlar ve hayret içinde kalıyorlar. Biz turistleri bu karışıklığa rağmen çok iyi ağırladık. Çok güzel bir gün geçirdiler.”

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Aslan Paşaoğlu da turistlerin bu yanlışlığa şaşırmalarına karşın Mardin’i ‘çok beğendiklerini’ söyledi.

Turistler ertesi gün İstanbul aktarmalı Madrid uçağına binerek kentten ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN