6 aylık Aliye bebeğin sır ölümü

6 aylık Aliye bebeğin sır ölümü

Karaman’da annesi tarafından emzirildikten sonra uyuması için yatağına yatırılan 6 aylık Aliye bebek, bir süre sonra aniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Aliye bebek, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karaman'da Nefise Sultan Mahallesi Abdülkerim Kılıç Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katındaki dairede yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, anne F.D., kızı 6 aylık Aliye'yi emzirdikten sonra uyuması için yatağına yatırdı. Bir süre sonra Aliye’nin fenalaştığını fark eden anne durumu hemen sağlık görevlilerine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ekibi sevk edildi.

Ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aliye bebek, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aliye bebeğin kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiyle belirleneceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN