Adana'da bir kişiyi vuran uzman çavuş tutuklandı

Adana'da bir kişiyi vuran uzman çavuş tutuklandı

Adana’da tartıştığı bir kişiyi vurup ağır yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan uzman çavuş çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesinde 7 Şubat’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, uzman çavuş Ogün K. (24) mahallede girdiği bir apartmanda Özkan Bolat (35) ile tartıştı. Tartışma sırasında uzman çavuş, Bolat'a ateş etti. Durumu fark eden apartman sakinleri polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yaralı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralanın Bolat'ın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de zanlıyı yalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede Sarıçam ilçesinde yakalanan zanlı sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Uzman Çavuş Ogün K, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN