Adana’da otoyol kenarında erkek cesedi bulundu

Adana’da otoyol kenarında erkek cesedi bulundu

Adana'nın Sarıçam ilçesinde Tarsus-Gaziantep-Adana (TAG) Otoyolu kenarında, çürümeye başladığı tespit edilen kimliği belirsiz bir erkeğe ait ceset bulundu.

Adana'da TAG Otoyolu yakınlarında hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay, akşam saatlerinde Sarıçam ilçesi Orhangazi Mahallesi sınırlarındaki otoyol kenarında meydana geldi.

Sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, üzerinden kimlik çıkmayan şahsın yaşamını yitirdiği ve cesedin çürümeye başladığı belirlendi.

Ceset, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN